"Без драми та без образ": Дімопулос оголосила про розлучення після 11 років стосунків

2 квітня, 12:05

Колишня співачка Санта Дімопулос приголомшила новиною: вони з бізнесменом Ігорем Кучеренком розлучається після 11 років стосунків.

Про це вона написала в своєму Instagram і виклала кілька красивих архівних фото разом.

"Кінець... Це всього лише новий початок. Наша красива історія в 11 років добігла кінця. Без драми, без потрясінь та без образ. Ми залишаємося рідними людьми, батьками та справжніми друзями", - запевнила Санта.

Кучеренко був першим і поки єдиним офіційним чоловіком Дімопулос

Кучеренко був першим і поки єдиним офіційним чоловіком Дімопулос


"На жаль, незважаючи на відданість та любов один до одного, ми не змогли зберегти можливість рухатися далі разом. І це нелегко було прийняти, незважаючи на те, що це був свідомий вибір. Я вдячна за неймовірну дочку, безумовну любов, сім'ю, підтримку, безцінні моменти та всю прекрасну частину спільного шляху. Це буде назавжди величезною цінністю для мене", - зазначила Дімопулос.

Пара побралася у 2015-му році

Пара побралася у 2015-му році

"Мені не вистачало сміливості написати про це раніше, бо навколо стільки болю, втрат і турбот, що наша здається недоречною... Але, щоб уберегти себе та близьких від обговорень та зайвих питань, я вирішила бути чесною до кінця і, як публічна людина, розставити всі крапки", - пояснила вона.

У вересні 2019-го у Ігоря і Санти народилася дочка Софія

У вересні 2019-го у Ігоря і Санти народилася дочка Софія

"Так, це болісний період, коли я почуваюся ранимою, і через втрату старих смислів і опор шукаю нові шляхи до своєї душі. Це велика відповідальність перед дітьми. Я зроблю все, щоб цей перехід на новий життєвий етап був максимально безболісним для них.

Незважаючи на це, я в хорошому контакті з істинною собою і у мене немає сумнівів, що все на краще. Хто зі мною давно, знає, я завжди про кохання. Навіть у складні періоди, навіть у розлуці – це теж про кохання. Дякую за підтримку та розуміння", - підсумувала Дімопулос.

Якось Санта казала, що подорослішала та порозумнішала поряд з Ігорем, який старший за неї на 18 років

Якось Санта казала, що подорослішала та порозумнішала поряд з Ігорем, який старший за неї на 18 років

Нагадаємо, чутки про те, що стосунки Дімопулос дали тріщину, з'явилися після того, як вона залишилася сама на Балі зустрічати новий 2024 рік.

Як відомо, Санта з дочкою нині живуть у Дубаї. А її старший син нещодавно був у Києві з батьком, Андрієм Джеджулою.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів