"Ніжний на смак та ідеальний до м'яса": Хіменес-Браво навчив готувати майонез чімічурі

Зірковий шефкухар Ектор Хіменес-Браво розкрив, за допомогою якого соусу можна додати оригінальну, свіжу та пікантну нотку до м'ясних страв.
У Instagram він дав рецепт майонезу чімічурі.

Має вийти ось така зелена краса
Ектор спочатку навів перелік інгредієнтів: жовток курячий - 1 шт, олія - 200-220 гр, листя м'яти, листя петрушки, шматочок перцю чилі, часник - 1 зубчик, лимон, гірчиця, сіль, цукор.
Процес приготування, схоже, доволі простий та швидкий.

Ектор запевняє: цей майонез просто ідеальний до м'яса
"В олію додати листя мяти, петрушки, чилі та зубчик часнику. Пробити блендером до однорідності. Жовток, гірчицю та сік з лимону змішати. Почати вливати зелену ароматну олію та збивати вінчиком. Маса стане пухкою та збільшиться. Додати сілю, цукор за смаком", - порадив Хіменес-Браво.
"І найголовніший крок - насолоджуватись ідеальним поєданнням смаків", - додав зірка.

Як відомо, раніше Ектор давав рецепт домашніх сосисок, а ще показував, як приготувати салат зі смаженим фаршем.
Нагадаємо, нещодавно дружина Тімура Мірошниченка Інна ділилася цікавим та корисним рецептом, завдяки якому можна включити в раціон багато зелені.
Готується лише за 15 хвилин: Хіменес-Браво дав рецепт яблучного десерту, що "повертає в дитинство"
Ектор Хіменес-Браво у шортиках та з б'юті маскою показав, як дбає про себе
"Здивує навіть найвибагливіших гурманів": Хіменес-Браво показав, як приготувати плавлений сир удома
"Досі не вірю": Хіменес-Браво вперше за 2,5 роки приїхав до Колумбії та зустрівся з рідними. Відео
"Готуйте одразу подвійну порцію": Ектор Хіменес-Браво дав рецепт біляшів зі скоринкою