"Полегшити перехід": онкохвора Шеннен Догерті вирішила підготуватися до своєї смерті

2 квітня, 14:00

Американська акторка Шеннен Догерті, яка страждає на метастатичний рак 4-ої стадії, зізналася, що вдалася до деяких практичних підготовчих кроків на випадок своєї смерті.

Як пояснила 52-річна зірка у своєму подкасті “Let’s Be Clear”, вона хоче "полегшити перехід" для її рідних, якщо її не стане. Про це пише Page Six.

"Зараз мій пріоритет - це моя мама. Я знаю, що їй буде важко, якщо я піду раніше за неї", - сказала Догерті.

Шеннен рішучо налаштована стати людиною, яка найдовше проживе з раком 4-ої стадії
Фото Getty Images

"Через те, що їй буде дуже важко, я хочу, щоби інше було значно простіше. Я не хочу, щоби їй довелосся розбиратися з купою речей. Не хочу, щоби в неї було три складських контейнери, повні меблів", - пояснила акторка.

Зі слів Шеннен, тому вона вирішила роздати та продати чималу кількість усього, що назбирала за багато років.

Також їй довелося відмовитися від ідеї створити на території свого маєтку в Теннессі притулок для коней, які виявилися непотрібними своїм хазяям через похилий вік або травми.

"Це було дуже важко та дуже емоційно, бо певною мірою я відчула, що відмовляюся від мрії розбудувати господарство, звести будинок для мене та будинок для моєї мами, а потім збільшити стайню", - розказала зірка.

Акторка з мамою в Теннессі

Акторка з мамою в Теннессі

"Це була одна з моїх мрій... Я збирала речі та почала плакати... Я відчула, що відмовляюся від мрії, то що це для мене означає? Значить, я відмовляюся від життя? Значить, я здаюся?", - пригадала вона.

Зрештою Шеннен, хоча її мама Роза намагалася її відмовити, все ж змогла знайти в собі сили перевезти своє речі з Теннессі до Каліфорнії. Акторка вважає, що вчинила правильно, і що важке рішення зрештою дало їй відчуття спокою, адже ідея все одно була "дурною", а перебудова маєтку коштувала би надто дорого.

"Я все ще можу втілити свою мрію допомагати коням. Все ще можу втілити цю мрію, беручи участь у проєктах із порятунку, які набагато більш досяжні для мене зараз", - сказала вона.

Створення спільних спогадів із близькими людьми тепер приносить Догерті набагато більше втіхи, ніж володіння речами, які вона продає.

Рак молочної залози в зірки серіалу Всі жінки - відьми виявили, коли їй було 43

Рак молочної залози в зірки серіалу "Всі жінки - відьми" виявили, коли їй було 43

"У мене є змога возити мою маму в подорожі, бо тепер у мене є всі ці додаткові кошти, і я не залажу в гроші з моїх статків, які будуть запорукою того, що про всіх людей у моєму житті подбають, коли я помру", - пояснила вона.

Нагадаємо, торік Шеннен Догерті розлучилася зі своїм чоловіком Куртом Ісварієнко. Про його зраду акторка дізналася напередодні своєї операції на мозку через метастази.

Акторка сподівається, що ще зустріне своє справжнє кохання, а стати мамою - це те, чого вона хоче понад усе.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів