"Були трохи в шоці": Мірошниченки розказали, як їхні батьки прийняли онуків, народжених серцем

8 серпня, 13:30
Тімур та Інна Мірошниченко з дітьми

Марселя Мірошниченки всиновили, коли йому було майже 2 роки, Ангеліну - у її 8

Зіркове подружжя, Тімур та Інна Мірошниченки, які виховують двох доньок і двох синів, розказали, як сприйняли їхнє рішення всиновити спочатку Марселя, а потім Ангеліну їхні батьки.

Інна написала про пост у Instagram, поділившись фото з Тімуром та їхніми татами і мамами.

Тімур Мірошниченко та Інна Мірошниченко

Четверо дітей - це для Мірошниченків наразі лише "програма-мінімум"


"Ми не погоджували з нашими батьками ідею усиновити дитину. Дітей. Просто повідомили про свій вже готовий намір. Вони були трохи в шоці. Бабусі переживали, чи вистачить у них сил на трьох онуків. Мій тато [Інна] запитав "Це остаточне рішення?". І після "так" просто привітав", - розповіла блогерка.

Інна Мірошниченко та її батько

Інна з татом

"Коли дійшло до усиновлення вдруге, і ми сказали, що шукаємо дитину 8-12 років, моя мама була в шоці вже не трохи. Просила подумати. Бо це "сформована особистість". "Це в першу чергу дитина", відповіла тоді я. Хоча потім ще багато разів плакала з думкою "мама була права", але це вже зовсім інша історія", - зізналася вона.

Інна Мірошниченко та її мама

Інна не стала приховувати, що її мама спершу була в шоці

Що до батька, то, зі слів Інни, він відреагував точно так само, як і в перший раз - перепитав, чи остаточне рішення, і привітав.

"З перших днів і мої, і Тіма батьки прийняли своїх онуків, ніби знають їх все життя. Інколи мені здається, що в батьках ще більше прийняття і безумовної любові, ніж є в нас", - поділилася Мірошниченко.

Батьки Інни Мірошниченко

"Батьки не проходили навчання, не розуміють багатьох речей. І дуже часто бували в шоці від того, що робить з дитиною заклад інституційного догляду. І яка травмована душа потрапляє в сім'ю", - зазначила вона.

"Але ніколи ніхто не сказав "навіщо?" чи "поверніть назад", "а раптом це зашкодить іншим дітям?". Це наші діти. І їхні онуки. Вони окутали їх тотальною любов'ю. А любов, як відомо, зцілює будь-які рани", - резюмувала Інна.

Тімур Мірошниченко та його батьки

Тімур із батьками

Тімур Мірошниченко і його мама

Хтось із підписників Інни вже зауважив, що Ангеліна дуже схожа на Тімурову маму

Тімур Мірошниченко та його батько

Як відомо, свого часу дружина телеведучого дала вичерпну відповідь на не найтактовніше запитання, яке їй ставлять: "Чому не народити самій?". Нагадаємо, Мірошниченки розказували, як минає адаптація Ангеліни у родині та з якими труднощами довелося стикнутися.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів