Козловський оголосив, що став батьком, та розсекретив ім'я дружини. Фото

4 квітня, 16:06

Виявляється, співак Віталій Козловський ще в лютому став батьком. У нього народився син, якого вони з дружиною назвали Оскар.

Про це 39-річний артист розповів в інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Більше того, Віталій нарешті визнав, що одружений зі своєю піарницею Юлею Бакуменко, і саме вона народила йому дитину.

Віталій Козловський і Юлія Бакуменко стали батьками ще в лютому

Віталій Козловський і Юлія Бакуменко стали батьками ще в лютому


"Над тим, щоб стати батьками ми працювали достатньо довго, ще до війни, але Бог не давав. Я дізнався, що стану батьком на третьому тижні, коли був на полігоні. Я пішов служити, у мене були військові навчання, і ще тоді моя дівчина, присилає повідомлення, тест, УЗД, пише: "Я тебе вітаю, 5-й тиждень". Я поклав телефон у кишеню, моє серце вилітало з грудей. Я ввечері повернуся у намет, і єдине що відповів Юлі: "Ого". І з цим "ого" не спав всю ніч, і думав, що тепер моє життя змінюється", - зізнався Козловській Раміні.

Про стосунки Козловського з його піарницею ходили чутки вже давно

Про стосунки Козловського з його піарницею ходили чутки вже давно

Тоді Віталій замислився про одруження.

"Ми навіть з Юлею не думали одружуватися, і ніколи не говорили про це. Але йшов час, і я збагнув, а як так, що у нас народиться син, ми стільки часу разом, яке буде прізвище у сина? Юля мила посуд на кухні, я просто підійшов і сказав, що 29 грудня у мене буде 20-річчя творчої діяльності, і ми одружимося. Вона миє посуд, каже: "Добре", я пішов далі, вона далі домивала посуд.

Був сильний обстріл, ми не виспані в машині, сфотографувалися, зайшли в РАЦС, розписалися, навіть біля РАЦСУ не зробили жодної фотографії. Після того зустрілися з друзями, трішки побули з ними і поїхали у торговельний центр купувати обручки", - поділився співак.

Козловський був присутній на пологах дружини і поділився враженнями від першої зустрічі з синочком.

"Юля завжди казала, що хоче, щоб я був на пологах. Хоч я в дитинстві не раз приймав пологи у кішки, але це ж зовсім інша справа. Боявся, що побачу щось таке, що вплине на наші сексуальні відносини. Юля наполягала, я скажу, і це буде меседжем всім чоловікам, які вагаються, чи бути на пологах. Я сьогодні безмірно кохаю дружину, і дуже вдячний за те, що їй довелося пройти і прошу вибачити, що був десь егоїстичним, пишаюся своєю дружиною, що вона цьому світу подарувала такого красивого, доброго і, сподіваюся, талановитого хлопчика. Мені важливо було бути на цих пологах і на власні очі побачити цей процес", - запевнив артист.

Віталік розповів своїй колишній дівчині Раміні і про пологи, і про заручини, і про першу зустріч із сином

Віталік розповів своїй колишній дівчині Раміні і про пологи, і про заручини, і про першу зустріч із сином

"Я тримав Юлю за спину, разом з нею тужився, і це давало результати і на енергетичному рівні відчував, що їй стає легше. За дві години, коли з'явилася голова, я сказав: "Юля, у нього теж чорне волосся, як у мене". Мене покликали перерізати пуповину, у мене був мандраж", - згадав Віталій.

"Пам'ятаю це відчуття, потім мені його поклали на груди, і ти не віриш, в те, що відбувається, в житті було так багато емоційних речей, і вже не розумієш, де реальність, а де ні, це було нереально. Тільки ввечері, коли їхав з дому з речами в клініку, мене прорвало на сльози, які не закінчувалися до мого приїзду в пологовий. Я зрозумів, що найщасливіша людина у світі, тому що маю змогу бути живим, здоровим та відчути нове життя.

Це велике чудо, щастя. Я зараз живу цим - простими речами. Я раніше жив сценою - була головніша за всіх музика. Тепер, якщо робити цю музику, тільки натхненну синочком", - зізнався Козловський.

Козловський оголосив про одруження, коли вже мав сина

Козловський оголосив про одруження, коли вже мав сина

Також Віталій пояснив, чому обрав для сина таке незвичне ім'я.

"Нещодавно Україна отримала "Оскар", і ім'я мого сина було на вустах мільйонів людей. Я придумав. Колись давно був у гостях в Італії у мами, і там одна українка назвала свого синочка Оскар. Я людина, яка співає, і сприймає фонетикою. Це ім'я означає "божественний", і мені це запало в душу, бо я його раніше асоціював з нагородою в Голлівуді, а тут відзначив, що це дуже гарне ім'я", - пояснив свій задум артист.


Козловський уперше показав дружину і сина

Козловський уперше показав дружину і сина

Виховувати сина Віталій буде в любові та намагатиметься бути йому другом.

"Я, коли дивлюсь на свого сина, посміхаюся. Можу сидіти годинами, покласти на руку, роздивлятися, співати пісні, розповідати, що буду його охороняти, і дам виховання, якого у мене не було, що треба цінувати життя, берегти жінок. Я його дуже сильно люблю.

Я ніколи не буду його бити, мене страшенно мама била, тато один раз - я це запам'ятав. Мама була "поганим поліцейським", дитині треба бути другом. Я хочу, щоб син був джентльменом, щоб він відкривав двері жінкам, витрачав гроші на квіти, коли йде в гості до дівчини, поважав людей, був гідною людиною, щоб говорив правду, поважав країну, в якій живе, бо мене в цьому плані не виховували. Але я знаю, це буде абсолютна любов, я його обожнюю. До народження сина я загадував бажання - "я, я, мені", сьогодні, "є ми, і для нього", я хочу, щоб він не чув сирен і скінчилась війна", - зазначив Козловський.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів