Аделіна, Дарій, Марсель, Євлалія: незвичайні імена дітей українських зірок

4 квітня, 09:00

Українські зірки відрізняються креативністю та оригінальністю навіть у питаннях вибору імен для своєї малечі. Лея, Афіна, Гордій, Ліна – як знаменитості назвали своїх дітей?

ТаблоID зібрав добірку найцікавіших та найоригінальніших варіантів, які можуть стати у нагоді тим, хто зараз чекає на поповнення.

Лілія Ребрик

15 березня 42-річна телеведуча Лілія Ребрик повідомила, що втретє стала мамою. Зірка народила донечку. Для неї батьки обрали красиве ім’я Аделіна. Утім, не всім підписникам воно сподобалося, про що ті поквапилися сповістити Лілю у коментарях.

Згодом телеведуча пояснила для всіх невдоволених, як вони обирали це ім’я. Виявилося, що літера А – це ім’я чоловіка Лілі Андрія. Де – старшої доньки Діани. Лі – частинка від імені самої Лілі. На – останній склад імені другої доньки ведучої Поліни.


До речі, повне ім’я Ребрик – Ліліана. Тому у цієї родини у всіх дівчаток оригінальні імена.

Андрій Білецький

У січні два роки тому родина командира Третьої штурмової бригади Андрія Білецького поповнилася. Його дружина-журналістка Тетяна Даниленко народила сина. Подружжя теж обрало для хлопчика незвичне ім’я. Його назвали Северином.

Олександр Зінченко

Футболіст Олександр Зінченко 2 серпня 2023 року удруге став батьком. Його дружина Влада народила ще одну донечку. Декілька місяців зіркове подружжя не оголошувало ім’я дитини. І лише у листопаді Влада показала світлини молодшої доньки та познайомила Лею із прихильниками.

Чимало зірок люблять давати своїм дітям незвичайні імена

Чимало зірок люблять давати своїм дітям незвичайні імена

Ймовірно, це ім’я обирала саме Влада. Оскільки в них з чоловіком була домовленість – другу дитину називає вона. Першу донечку, яка народилася 1 серпня 2021 року, назвали Євою. Олександр зізнавався, що сам обирав, бо мріяв про це ім’я.

ONUKA

У липні 2023 року 39-річна вокалістка гурту ONUKA Ната Жижченко приголомшила усіх новиною, що удруге стала мамою. Співачка не оголошувала про свою вагітність. Утім, все ж вирішила познайомити донечку із прихильниками. Подружжя обрало для дівчинки красиве ім’я Ліна.

У категорії незвичайні українські імена є чимало прикладів. Ліна - одне з таких, хоч це ім'я може мати давньогрецьке походження

У категорії "незвичайні українські імена" є чимало прикладів. Ліна - одне з таких, хоч це ім'я може мати давньогрецьке походження

Разом із музичним продюсером Євгеном Філатовим Ната виховує ще одну дитину – сина Олександра.

СолоХа

Співачка та телеведуча СолоХа, справжнє ім’я якої Тереза Балашова, у вересні 2023 року теж удруге стала мамою. Зірка народила ще одну донечку. СолоХа вирішила назвати дитину Євлалія.

"Народилась православна християнка Євлалія-Єва. Нехай Господь оберігає тебе, моя доню", - написала співачка у своєму Instagram.

Алла Костромічова

Поповнення на ще одного відбулося й у родині 37-річної моделі та ведучої Алли Костромічової. У червні 2023 року вона поділилася із прихильниками радісною новиною про народження донечки. Ймовірно, подружжя перебирало незвичайні імена для дівчаток, і вирішило зупинитися на Аврорі.

Цікаво, що у старшого сина Алли, якого вона виховує з чоловіком-бізнесменом Джейсоном, теж незвичайне ім’я. 8-річного хлопчика звати Сальваторе.

Іvan NAVI

31-річний співак Ivan NAVI, справжнє ім’я якого Іван Сяркевич, у серпні 2023 року став щасливим татусем. У артиста народився син-первісток. В одному зі своїх інтерв’ю він розповів, що був присутній на пологах, і плакав від щастя, коли малого поклали йому на груди.

Співак вирішив переглянути незвичайні імена для хлопчиків, тому деяких прихильників здивував вибір

Співак вирішив переглянути незвичайні імена для хлопчиків, тому деяких прихильників здивував вибір

Подружжя назвало сина Дарій, я любляче називають Дарусиком.

"Я дуже люблю історичні фільми. Колись був король Дарій і чомусь мені це ім'я настільки запало в душу", - пояснив свій вибір Іван, який підтримала і його дружина Романія.

Євгенія Емеральд

У квітні 2023 року колишня військовослужбовиця Євгенія Емеральд, яка гучно розлучилася зі своїм чоловіком, народила другу доньку. За декілька місяців жінка вирішила озвучити ім’я дитини. Виявилося, що дівчинку назвали на честь "богині справедливої війни, мудрості та стратегії" Афіни.

Дитячі імена для дівчаток мають безліч креативних варіантів. Одним із таких скористалася і Емеральд

Дитячі імена для дівчаток мають безліч креативних варіантів. Одним із таких скористалася і Емеральд

Євгенія виховує ще одну дівчину. Для старшої вона теж обрала оригінальне ім’я – Жасмін.

Тімур Мірошниченко

38-річний телеведучий Тімур Мірошниченко та його дружина юристка і блогерка Інна у 2023 року стали батьками для прийомного сина. Подружжя вирішило назвати його Марселем.

Як розповідав сам ведучий, до усиновлення у хлопчика було інше ім’я. Та під час знайомства вони з Інною зрозуміли, що він – Марсель.

"Коли ми шукали дитину, був хлопчик в лікарні у Києві, від якого відмовилися батьки. Його звали Марсель. Він був неймовірно красивий: такі кучері біляві, блакитні очі. Але його тільки привезли і до усиновлення йому чекати ще десь півтора роки. До того ж це був не наш район, ми не могли обійти ту чергу. Але той хлопчик настільки у себе закохав. І чоловік сказав: не хвилюйся, ми знайдемо свого Марселя", - поділилася зворушливою історією Інна.

Цікаво, що батьки подружжя Мірошниченків не одразу сприйняли і перебирали інші дитячі імена для хлопчиків. Вони пропонували варіанти з Мирославом чи навіть Маратом.

До речі, Тімур та Інна виховують ще двох своїх дітей - Мію та Марко

До речі, Тімур та Інна виховують ще двох своїх дітей - Мію та Марко

Анастасія Приходько

Список оригінальних імен для дітей поповнює і 36-річна співачка Анастасія Приходько. У березні 2021 року вона утретє стала мамою. Співачка народила сина, якого назвала Лукою.

Настя ретельно приховувала свою вагітність. Тому не квапилася розповідати чому саме таке ім’я обрала для сина.

До речі, старші діти Приходько теж маю оригінальні імена. Свого часу співачка назвала свою доньку-первістка Наною, а старшого сина – Гордієм.

MamaRika

У 2021 році теж стала мамою співачка MamaRika. Настя Середа – таке справжнє ім’я – народила сина-первістка. Декілька місяців подружжя не розкривало імені дитини. Це й не дивно – інтригу варто було тягнути, зважаючи на те, скільки вони його обирали.

В одному зі своїх інтерв’ю Настя зізналася, що з чоловіком Сргієм по-доброму тролили буквально усі дитячі імена, які знаходили. Так, у Артура і Дениса не було шансів узагалі. Але з рештою подружжя зійшлося на одному – Давіді. Так і назвали сина.

Давідич - так лагідно Настя називає сина

Давідич - так лагідно Настя називає сина

Влад Дарвін

37-річний співак Влад Дарвін у 2021 році теж уперше став батьком. У нього народився син. Артист одразу розглядав незвичайні чоловічі імена і обирав майже із 20 варіантів. В останній момент він побачив літеру "Р" і знайшов ім’я Рональд. Влад вважає, що з ним його первісток буде з пробивним і сильним характером.

Анатолій Анатоліч

У 39-річного телеведучого Анатолія Анатоліча троє дітей. І всі вони мають оригінальні імена. Так, двох старших доньок звати Аліса та Лоліта. Тому їхній молодший брат, який народився у 2021 році, не міг від них відставати.

Як зізнавалося подружжя, вони обрали для сина таке ім’я, яке відображає внутрішній світ їхньої родини. І важливо, аби у ньому була літера "Л". Тому так з’явився Ніл.

Ілона Гвоздьова

35-річна танцівниця Ілона Гвоздьова виховує двох дітей. Її донечку звати Валерія, а от сину зірка дала досить креативне ім’я – Домінік. Для цього було декілька причин.

"Ми дуже полюбляємо фільм "Форсаж". І ми його "зробили" у Домініканській республіці, тому в нас не виникало інших питань, як назвати нашу дитину", - зізнавалася Ілона.

Якщо і цього переліку мало, то психологиня Наталія Холоденко подарувала своїм дітям теж незвичні імена. Сина вона назвала Ларіоном, а доньку – Вів’єн. Фітнес-тренерка Марина Узєлкова виховує Роберта та Олівію. А співачка Слава Камінська – доньку Лауру та сина Леона.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів