"Болюча тема": Подкопаєва про свою куму Лорак і те, що в її вчинку вважає найбільшою трагедією

9 квітня, 15:30

Гімнастка Лілія Подкопаєва, яка колись зізнавалася, що зрада співачки Ані Лорак після початку повномасштабної війни її "вбила", відтоді так і не спілкується із колись близькою подругою.

Лілі дуже прикро, що хрещена мати її старшої доньки Кароліни зробила такий вибір.

Про це спортсменка розказала в інтерв'ю OBOZ.UA.

Багаторічну дружбу Лілії та Кароліни перекреслила зрада артистки

Багаторічну дружбу Лілії та Кароліни перекреслила зрада артистки


"Втрата близької людини, подруги – це певного роду трагедія. Але найбільшою трагедією вважаю те, як українка Кароліна Куєк повела себе по відношенню до Батьківщини – до країни, де вона народилася і зростала", - сказала Подкопаєва.

"Зараз вона знайшла для себе нову батьківщину та нове коло спілкування. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну наше спілкування припинилося, і мені дуже прикро, що вона зробила саме такий вибір", - зазначила вона.

У самої Подкопаєвої 24.02.22 питання, чи підтримати рідну країну, на яку напала Росія, не виникло

У самої Подкопаєвої 24.02.22 питання, чи підтримати рідну країну, на яку напала Росія, не виникло

У сім'ї Лілії про Лорак більше не говорять.

"Кароліна не запитує мене, тому що розуміє – це болюча тема, вона якось делікатно це обходить. Хочу сказати, що і у (сина) Вадима хрещений живе в Москві, дуже давно не виходить на зв'язок, ще до повномасштабного вторгнення. Можливо, діти між собою щось обговорювали, але мене вони не запитують", - поділилася Подкопаєва.

Нагадаємо, подейкують, Ані Лорак нещодавно подалася на одержання російського громадянства. А співачка Таїсія Повалій випередила її та, хизуючись новеньким паспортом із двоголовим орлом, встигла проголосувати на березневих виборах президента РФ "за щасливе мабутнє своєї країни Росії".


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів