"Підтримую від душі": Полякова про своє ставлення до ЛГБТ і що скаже донькам, якщо ті вирішать вступити в одностатеві стосунки

18 червня, 14:15
Оля Полякова на прайді в Лодоні в 2023

Торік Полякова очолила українську колону на ЛГБТК+ прайд-параді в Лондоні

Фото пресслужби

Співачка Оля Полякова опублікувала у своєму Instagram допис на підтримку Маршу рівності, який, уперше від початку повномасштабного вторгнення, відбувся днями в Києві.

Після того, як її публікація викликала бурхливу реакцію серед інтернет-користувачів, артистка вирішила відповісти на деякі найпровокативніші коментарі фоловерів у прямому ефірі. Його вона іронічно назвала "Содом і Гоморра", адже саме про цю біблійну легенду "поборники моралі" найчастіше писали під її постом.

"Я підтримую такі речі від душі. Я за те, щоб люди мали вільний власний вибір. Дорослі люди повинні вирішувати, яке віросповідання мати, за яку партію голосувати, з ким жити, і що роботи", - наголосила Полякова.


Співачка Оля Полякова за ЛГБТ

Артистка проілюструвала свій резонансний допис фото з минулорічної акції в Британії

На закиди підписників, мовляв, під час війни проводити Марші Рівності недоречно, артистка зазначила, що це був не парад, а мирна акція на підтримку необхідних законів про цивільне партнерство, а також проти булінгу та дискримінації.

Відповіла Оля й на запитання, як би вона сама відреагувала на рішення котроїсь із її доньок, Марії або Аліси, вступити в одностатеві стосунки.

"Скажу: "Доця, будь щаслива, з ким ти вибрала, тому що я не можу тобі сказати, з ким тобі жити, якщо тобі подобаються жінки". Що я можу відмовитися від своєї дитини? Мої діти зроблять вибір, і я його прийму, тому що я поважаю вибір кожної людини", - запевнила артистка.

Для прикладу співачка нагадала період, коли Аліса вимагала, щоби її сприймали як хлопчика.

Співачка Оля Полякова

І 19-річна Маша, і 12-річна Аліса, в разі чого, можуть без остраху розказати мамі про свої вподобання

"Моя Аліса в 9 років заявила, що вона хлопчик і її звати Валєра. Що я повела дитину до психлікарні? Ні! Я сказала: "Добре, якщо ти хочеш бути хлопцем, що тобі для цього треба?". Вона сказала, купити їй чоловічі плавки, тато їх купив. Дитина два роки проплавала в них, потім знову почала ходити у сукнях. Чого вона так зробила? Тому що її ніхто не лякав. Валєра кудись подівся, тому що мама нормально прийняла. Дитина в такому віці починає усвідомлювати, хто вона, коли цей процес проходить, вона визначається. Головне її не чіпати", - переконана зірка.

За словами Полякової, представники ЛГБТ-спільноти були у всі часи. До того ж сьогодні чимало їх на фронті захищають Україну. Артистка підкреслила, що рівність прав для всіх людей - це цивілізований вибір країни.

"Будьте толерантні і поважайте вибір кожного. Не так страшно демонструвати свій вибір, страшно, коли демонструють силу, яка може відібрати, розтрощити та знищити. Тому люди, любіть, поважайте один одного. Партнерство - це підтримка, любов, повага", - резюмувала співачка.

Нагадаємо, співачка Ірина Федишин, на відміну від Полякової, вважає приналежність до ЛГБТ-спільноти "великим гріхом". А Олег Скрипка тривожиться через те, що "ЛГБТ-історія", як і фемінізм, заважає людям "розпліднюватися".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів