Переконана, що він чекає її смерті: онкохвора Догерті подала до суду на чоловіка-зрадника

19 червня, 14:15

Американська акторка Шеннен Догерті, яка бореться з раком 4-ої стадії, подала до суду на свого ексчоловіка Курта Ісварієнко, вимагаючи подружніх аліментів.

53-річна зірка "Району Беверлі-Хіллз" вважає, що той навмисне затягує шлюборозлучний процес, сподіваючись, що вона скоріше покине цей світ.

Про це повідомляє Ace Showbiz.


Шеннен Догерті та її чоловік

Шеннен Догерті та Курт Ісварієнко в 2016-му році

Фото Getty Images

У заяві, поданій до Лос-Анджелеського суду, Шеннен пояснила, що через стан свого здоров'я не може працювати. Нині вона живе на надходження з її попередніх акторських робіт, переважно з серіалу "Всі жінки - відьми", проте термін прав на його показ збігає 30-го червня, що сильно відіб'ється на фінансовій ситуації Догерті.

Актриса заявляє, що Ісварієнко, який працює фотографом, досі не надав інформації про свої заробітки, майно тощо, зокрема про роботи, які виконував упродовж їхнього шлюбу. Догерті переконана, що екс, враховуючи стадію її хвороби, навмисне відкладає вирішення фінансових питань між ними.

Відтак Шеннен просить суд призначити їй подружні аліменти в розмірі 15343 доларів на місяць, причому заднім числом, із 1-го червня 2024-го року. Також вона просить зобов'язати Ісварієнко сплатити її юридичні витрати - 9100 доларів.

Онкохвора Шеннен Догерті

Онкохвора акторка вимагає, щоби її ексчоловік почав сплачувати їй подружні аліменти

Фото Getty Images

Нині місячний дохід Догенті становить приблизно 21 тисячу доларів на місяць. В акторки є 250 тисяч доларів на банківському рахунку, 1,8 мільйона у акціях та облігаціях, а також інше майно приблизно на 3 мільйони доларів.

Як відомо, навесні Шеннен оголосила про рішення позбутися значної частини своїх речей, щоби її близьким, особливо мамі, не довелося давати з цим раду в випадку її смерті. Одначе акторка не полишає надії, що, протримавшись ще 3-5 років, вона все ж дочекається того, що буде знайдено нові методики лікування метастатичного раку.

Нагадаємо, Курт Ісварієнко, за якого зірка вийшла у 2011-му, зрадив Шеннен. Фотограф два роки крутив таємний роман зі своєю агенткою, такою собі Коллієр Грімм. Догерті нещодавно розповіла, як дізналася про це напередодні своєї операції через метастази в мозку.

Джерела, наближені до Ісварієнко, стверджують, що подружжя жило у відкритому шлюбі, і що акторка буцімто була в курсі того, що чоловік готовий до нових стосунків. Але Догерті називає це "абсолютною брехнею".



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів