Без зайвого шуму: найперша згадка про Меган Маркл зникла з королівського вебсайту

29 травня, 10:00

Торік на офіційному вебсайті королівської родини Великої Британії було змінено розділ, присвячений принцу Гаррі та його дружині Меган Маркл. Син короля Чарльза перестав бути "Його Високістю", а ще пару суттєво "змістили" вниз.

Та виявляється, це ще не все. Із сайту зникла найперша згадка про Меган Маркл, що датувалася листопадом 2016-го року.

То була заява Гаррі, в якій він підтверджував, що в них стосунки, та намагався захистити свою дівчину від напосідань ЗМІ, переслідувань та проявів расизму.

Принц та акторка з серіалу Форс-мажори познайомилися завдяки Instagram, а на перше побачення Гаррі запізнився

Принц та акторка з серіалу "Форс-мажори" познайомилися завдяки Instagram, а на перше побачення Гаррі запізнився

Фото Getty Images

Як повідомляє Ace Showbiz із посиланням на Newsweek, звернення принца перестало бути доступним для прочитання наприкінці 2023-го року. Якщо вірити цифровому архіву Wayback Machine, 3-го грудня посилання на нього ще вело.

Про рішення прибрати з сайту заяву принца Гаррі та про причини такого кроку палац офіційно не повідомляв.

Нагадаємо, на початку 2020-го року Гаррі та Меган оголосили, що відмежовуються від королівської родини, прагнутимуть фінансової незалежності та розвитку власної сім'ї. Подейкували, "Мегзіт" став шоком не лише для широкого загалу, а і для найближчих родичів принца - копії заяви Чарльз та Вільям отримали за 10 хвилин до її оприлюднення, що стало фактично "оголошенням війни".

На вебсайті королівської родини більше нема заяви сина короля про стосунки з майбутньою дружиною

На вебсайті королівської родини більше нема заяви сина короля про стосунки з майбутньою дружиною

Фото Getty Images

За угодою з королівської родиною, принцу Гаррі та Меган довелося повернути до казни 3,1 мільона доларів, витрачених на реновацію Фрогмор-котеджу, де пара збиралася жити, а потім передумала. Торік король Чарльз розпорядився, щоби син та невістка остаточно повивозили звідти свої речі.

У лютому 2024-го принц Гаррі висловив сподівання, що на тлі серйозного випробування, онкологічної хвороби короля, його родина зрештою об'єднається. Щоправда, на думку однієї з експерток, умовою, за якої родичі пробачать Гаррі та приймуть його назад, може стати розлучення з Меган Маркл.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів