Бюндхен, Хадід, Дженнер, Клосс, Делевінь, Грем: найвідоміші і найбагатші топ-моделі світу

18 квітня, 09:00

Наприкінці минулого століття моделінг набув великої популярності, і продовжує активно розвиватися у наш час. Моделі стають не лише обличчями трендових брендів чи глянцю, але й впливовими особами. Однак це робота не з легких.

Популярні світові моделі – ТаблоID зібрав добірку найвидатніших імен і дізнався, як їм вдалося сягнути вершини популярності. Скільки заробила Жізель Бюндхен? Чому Кара Делевінь відмовилася від популярної професії? І хто став щасливим квитком для Вінні Харлоу, яка живе з вітиліго? Всі подробиці – далі.

Жізель Бюндхен

Найвідоміші моделі світу – це про 43-річну Жізель Бюндхен. Вона мріяла про спортивну кар’єру, та одного разу її помітив у МакДональдс представник елітної модельної агенції і запропонував роботу. Попри категоричне "ні" свого батька, Жізель погодилася. Зокрема, її зацікавили гроші.

За свою кар’єру вона брала участь у рекламних кампаніях Ralph Lauren, Dolce&Gabbana, Versace, Valentino, Celine, Gianfranco Ferrе, Chloе, а також була одним із "ангелів" Victoria's Secret. Бюндхен стала першою бразильською моделлю, яка здобула міжнародний успіх і потрапила до Книги рекордів Гіннесса, як найвисокооплачуваніша супермодель у світі. Цей грошовитий пік припав на 2004 рік.


Жізель Бюндхен знялася у епізодах двох фільмів: "Нью-Йоркське таксі" і "Диявол носить Prada". За останній творцям стрічки довелося викласти 350 тисяч доларів. Також вона заснувала свою екологічну компанію по догляду за шкірою.

Кендалл Дженнер

У 14 років вона скандально увірвалася у модельний бізнес, знявшись у занадто відвертій фотосесії, як для дівчинки-підлітка. Та й зараз не припиняє епатувати публіку оголеними світлинами та провокаційними образами.

А інколи вони не провокаційні, а досить нестандартні

А інколи вони не провокаційні, а досить нестандартні

Фото: Getty Images

28-річна Кендалл Дженнер займає своє почесне місце у списку "американські моделі". Дівчина знімалася у найвідоміших фотографів та прикрашала обкладинки не менш іменитих журналів. Спочатку це були тандеми із сестрою Кім Кардашян, зокрема для OK!, Teen Vogue, Seventeen. Потім дебюти для Vogue і Harper's Bazaar, а також участь у показах Marc Jacobs, Chanel, Givenchy в межах Тижнів моди.

Кендалл Дженнер зарекомендувала себе, як одну із найзатребуваніших і найдорожчих моделей у світі.

Карлі Клосс

Безумовно, 31-річна Карлі Клосс посідає своє почесне місце у категорії "супермоделі світу". Свою кар’єру вона розпочала у 2006 році і теж позувала для знаменитих фотографів. За її плечима 31 показ New York Fashion Week, 20 – у Мілані, 13 – у Парижі. Вона працювала із понад двома десятками відомих брендів. Серед яких були, зокрема, Chloе, Lacoste, Alexander McQueen, Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Gap, Dior, Hermеs, Victoria's Secret PINK, та інші.

Крім цього, Карлі – успішна підприємиця, яка ділиться своєю пристрастю до ІТ-програмування. Вона також заснувала ініціативу Kode with Klossy, яка проводить табори кодування для жінок у США.

Джіджі Хадід

Що таке модельний бізнес, вона знає буквально від самого народження. 28-річна Джіджі Хадід, якій приписують роман із Бредлі Купером, розпочала свою кар’єру у 2 роки, коли її помітив засновник бренду Guеss Пол Марчіано. У підлітковому віці Джіджі віддавала перевагу спорту, зокрема, верховій їзді і волейболу. Але у 2013-2014 роках, коли вона приєдналася до IMG Models, у неї стався справжній прорив у моделінгу.

Фото: Getty Images

Хадід – світова модель, яка вирізняється на подіумі своїм характером і темпераметом. Вона працювала для таких дизайнерів, як Марк Джейкобс, Chanel, Michael Kors, Жан-Поль Готьє і Max Mara. З’являлася на Victoria's Secret Fashion Show, а також на обкладинках Vogue, The Wall Street Journal, Elle, Harper's Bazaar.

Цікаво, що у 2013 році вона почала вивчати кримінальну психологію, оскільки після завершення модельної кар’єри не збиралася ставати домогосподаркою. Джіджі поширює інформацію про бодіпозитивність та психічне здоров’я, і стала прикладом для багатьох жінок.

Белла Хадід

Ще одна продовжувачка модної династії Хадід – 27-річна Белла. Вона точно у списку "найвідоміші і найкращі моделі світу". Її кар’єра розпочалася у 16 років. У 2014 році Белла дебютувала на подіумах Тижня моди в Нью-Йорку. Співпрацювала із брендами Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, стала улюбленицею Chanel, Dior і Versace.

Фото: Instagram Белли Хадід

Беллу Хадід вирізняють її красиві риси обличчя та проникливі блакитні очі. Вона не боїться бути відвертою зі своїми прихильниками, і так ділилася, як проходить лікування від хвороби Лайма. З іншого боку Хадід – відома благодійниця. Вона підтримувала хворих на COVID-19, виставляла на аукціонах свої речі і віддавала їх на благодійність.

Кара Делевінь

Когорта під назвою "відомі моделі світу" свого часу поповнилася 31-річною Карою Делевінь. Вона вирізняється індивідуальною красою та чарівністю. Відома своїми бровами та андрогінною естетикою.

Фото: Getty Images

Кара зростала у багатодітній родині. Почала працювати моделлю у 10 років і швидко здобула свою популярність. Вона знімалася для таких брендів, як H&M, Blufin, DKNY, Tom Ford, Yves Saint Laurent, Zara, Chanel. Утім, у 2015 розірвала усі стосунки з модою, аби зосередитися на акторській кар’єрі.

Серед найвідоміших фільмів, у яких Делевінь брала участь, були "Паперові міста", "Загін самогубців", "Життя за рік".

Емілі Ратаковскі

Топові моделі світу не можуть обійтися без епатажної 32-річної Емілі Ратаковскі. Вона вирізняється своєю безтурботністю і любов’ю до бодіпозитиву. Не соромиться демонструвати своє тіло у повсякденному житті.

Тут Емілі обрала досить стриманий образ

Тут Емілі обрала досить стриманий образ

Фото: Getty Images

Емілі розпочала свою модельну кар’єру ще будучи школяркою – у 14 років. Тоді вона підписала свій перший контракт із модельним агентством Ford models. Ратаковскі співпрацювала із такими брендами одягу, як Forever 21 і Nordstrom. З’являлася на обкладинках GQ.

Крім моделінгу, зірка знайшла себе і в акторстві. Емілі з’явилася у фільмах "Загублена", "128 ударів серця". А також у музичних кліпах для Робіна Тіка і гурту "Maroon 5".

Барбара Палвін

Свого часу 30-річна угорська модель Барбара Палвін стала справжнім відкриттям. Вона дебютувала у професії, коли їй було усього 13 років. Палвін знімалася для Vogue, L'Officiel, Glamour. Була моделлю для таких брендів, як Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret і Pull and Bear. Брала участь у показах Miu Miu, Nina Ricci, Louis Vuitton, Julien MacDonald, Etro та інших.

Барбара Палвін запам’яталася своєю зовнішністю, зокрема витонченою посмішкою. Вона також з’явилася на екранах у декількох художніх фільмах. Свою роботу вона поєднувала із навчанням, і таким чином її точно можна зарахувати до списку "популярні моделі".

Розі Хантінгтон-Вайтлі

37-річна Розі Хантінгтон-Вайтлі підкорила серце не лише зірки бойовиків Джейсона Стейтема, але й світ моделінгу. Щоправда вона хотіла працювати у сфері піару, але лондонська агенція запропонувала їй інший шлях.

ТОП-моделі світу часто розпочинають свою історію із щасливого випадку

ТОП-моделі світу часто розпочинають свою історію із щасливого випадку

Фото: Getty Images

Розі дебютувала на подіумі нью-йоркського Тижня моди у 2004 році. Співпрацювала з такими відомими брендами, як Ralph Lauren, Tommy Hilfiger. Була одним із "ангелів" Victoria's Secret. У 2010 році вона замінила на екранах Меган Фокс і знялася у третій частині легендарних "Трансформерів". Хантінгтон-Вайтлі має у своєму Instagram майже 20 мільйонів підписників, з якими ділиться робочими та подекуди сімейними світлинами.

Вінні Харлоу

29-річна модель Вінні Харлоу, справжнє ім’я якої Шантель Браун-Янг, одна з тих, хто змінили усталені стандарти модельної краси. З дитинства вона страждає на вітиліго, через що потерпала від булінгу однолітків.

Щасливим випадком для неї стала мериканська модель Тайра Бенкс, яка помітила її профіль у Instagram і запросила на зйомки популярного проєкту "Топ-модель по-американськи". Відтоді Вінні почала здобувати славу.

Знамениті моделі світу мають нестандартну красу і це робить їх ще більш особливими

Знамениті моделі світу мають нестандартну красу і це робить їх ще більш особливими

Фото: Getty Images

Харлоу співпрацювала з італійським брендом одягу Desigual, Diesel. Знімалася для журналів Glamour, Cosmopolitan, Ebony. Вінні відверто розповідає про своє життя із вітиліго і активно підтримує тих, хто має нестандартну красу.

Ешлі Грем

36-річна модель plus-size Ешлі Грем теж серед тих, хто змінює світові стандарти моди. У 12 років її помітив модельний скаут і запропонував роботу. Утім, справжній прорив Грем стався у 2009 році. Вона знімалася для Glamour, Harper's Bazaar, Elle. Співпрацювала з модними брендами Levi's, Evans, Nordstrom, Target.

Світові моделі завжди готові епатувати публіку

Світові моделі завжди готові епатувати публіку

Фото: Getty Images

Ешлі не боїться відвертих фотосесії. У її гардеробі можна знайти напів прозорі сукні, зухвалий латекс чи леопардовий принт. Таким чином зірка доводить, що будь-які форми є прекрасними.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів