Тіна Кароль відібрала дюжину талантів на "Нову хвилю 2009"

13 квітня 2009, 10:21

Днями у Києві відбувся відбірковий тур на конкурс молодих виконавців "Нова хвиля 2009", який проходитиме з 28 липня по 2 серпня в місті Юрмала.

Долю українських конкурсантів вирішували любителька дієт Тіна Кароль, директор "Русского Радио. Украина" Сергій Кузін та екс-продюсер Ані Лорак Юрій Фальоса.

Окрім цього членами журі були режисер-постановник "Нової хвилі" Олександр Ревзін, музичний продюсер конкурсу Євген Орлов та генеральний директор конкурсу Олександр Румянцев.

Очолити ж команду професіоналів мав композитор Ігор Крутий, але з неназваних причин він до Києва не приїхав. Тому подивиться на відібраних конкурсантів вже у Москві.


Цього року свої заявки подавали 77 виконавців. Серед них були й вихідці з "Шансу" Наталя Валевська, цьогорічний представник від України на "Слов'янському базарі" Петро Дмитриченко, група "Гарячий шоколад", "Пара нормальних" і декілька "Фабрикантів".

Тіна Кароль сама була учасницею "Нової хвилі", а тепер відбирає туди таланти

Врешті-решт журі відібрало 12-ку кращих. Ними стали Анастасія Демида, Сусанна, Оксана Комар, гурти "Контрабанда.com", "Дюктайм", "Пара нормальних", Владислав Левицький, Марк Савін, Юлія Нельсон, Міла Нетеч, Танілья, Іван Березовський.

Саме вони 22-23 квітня разом з 88 фіналістами з інших країн будуть змагатися у Москві за місце в десятці, яка й поїде влітку до Юрмали.

До речі, призовий фонду "Навої хвилі" складає 140 тисяч доларів. До того ж, залишається незмінним спеціальний приз від Алли Пугачової - 50 тисяч доларів. Нагадаємо, свого часу, а саме у 2005 році, гроші від Примадонни дісталися Тіні Кароль.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів