Берлусконі подав у відставку

13 листопада 2011, 13:01

Прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі ввечері 12-го листопада подав у відставку. Це сталося після затвердження заходів жорстокої економії.

Виявляється, Італія заборгувала 1.9 трильйони євро, пише "The Sun".

75-річний Берлусконі, якого останнім часом дуже критикували за любов до відвертих розваг, подав заяву про відставку президентові Італії Джорджо Наполітано.

Тепер вже екс-прем’єр пообіцяв залишити свою посаду на початку цього тижня під тиском своїх же однопартійців.


У вівторок правоцентристська коаліція Берлусконі втратила парламентську більшість під час голосування за бюджетні реформи.

Берлусконі більше не очолює італійський уряд

Ввечері 12-го листопада парламент Італії прийняв пакет заходів жорсткої економії, зокрема підвищення ПДВ, підвищення пенсійного віку, а також продаж державних активів та збільшення цін на паливо.

Скоріше за все, на місце Берлусконі прийде екс-комісар ЄС Маріо Монті.

До слова, кар’єра схибнутого на сексі Сільвіо Берлусконі почалася з продажу пилососів. У 1970-х роках екс-прем’єр запустив кабельне телебачення, яке зробило з Італії справжню імперію ЗМІ.

У 1993-му році, використавши свою впливовість, Берлусконі сформував партію та очолив італійський уряд.

Але пристрасть до розпусти та сексуальних оргій зіграла з Берлусконі злий жарт.

Безліч колишніх коханок політика й досі розповідають про неймовірну кількість грошей та коштовностей, які Берлусконі витрачав на власні розваги.

Нагадаємо, у лютому цього року Берлусконі був звинувачений у сексі із неповнолітньою. Крім того, 75-річного секс-гіганта підозрювали у сутенерстві.

Фото AP з сайту CPJ

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів