"Для щастя жінці не потрібен чоловік": Трінчер розказала, як її змінив рік після розлучення та яким бачить своє кохання

15 жовтня, 12:45
Трінчер у прозорій сукні

Трінчер поспілкувалася про особисте та посвітила грудьми крізь прозору сукню

Співачка, акторка та блогерка Анна Трінчер, яка у листопаді 2023-го розлучилася з блогером Олександром Волошиним, розкрила подробиці особистого життя.

В інтерв'ю Viva виконавиця також пояснила, чому, на її думку, жінці не потрібен чоловік.

Зірка розказала, яким був її рік після розлучення:


"Цей рік став для мене часом глибоких переосмислень і самопізнання. Попри те, що він був надзвичайно складним, я вдячна за всі уроки, які він мені приніс. Саме цей досвід допоміг мені зрозуміти багато важливих речей і зробити кроки до щасливішого життя".

Трінчер з глибоким декольте

Рік після розлучення був найскладнішим у житті зірки

"Після глибокого самопізнання я зрозуміла, що для особистого щастя жінці не потрібен чоловік. Я не хочу залежати від нього і зараз поруч з собою бачу людину, яка буде рівним партнером, з ким зможу ділити радощі та труднощі життя", - зазначила Анна.

Анна Трінчер у шкіряному декольтованому топі

"Для мене важливо, щоб у стосунках зберігалася рівноправність, коли кожен партнер може вільно розвиватися як особистість, не втрачаючи своєї індивідуальності. Це стосунки, в яких кожен має свободу бути незалежним, але при цьому залишається відкритим для близькості та взаємного обміну енергією", - поділилася акторка

За словами співачки, вона бачить своє кохання гармонійним.

"Я бачу своє кохання щирим, не співзалежним і справжнім. Це почуття, яке базується на взаємній повазі, довірі та гармонії", - зазначила Трінчер.

Нагадаємо, Саша й Аня заручилися у грудні 2021-го. Хлопець освідчився коштовною каблучкою Cartier. Експара планувала грандіозне весілля, проте війна змінила їхні плани. Побратися Саша і Аня все ж вирішила у вересні 2022-го.

Вже у листопаді минулого року співачка розказувала, що відчувала після розриву.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів