Тищенко шукає не секс, а почуття

27 листопада 2012, 12:47

Ресторатор Микола Тищенко поділився критеріями, за якими шукатиме свою наречену. Ексу Ірини Журавської подобаються молоді та доглянуті дівчата, але він не готовий купувати їм дорогі авто та возити до Парижа.

Такі подарунки Коля робитиме лише дружині, йдеться у сюжеті "ТСН. Особливе".

На думку Тищенка, спершу він має помітити в очах дівчини іскру, і тільки тоді він почне діяти.

"Дівчина починає проявляти інтерес через якийсь період часу. Поспішати не можна. У період знайомства поспішати не можна. Ще подекуди можна поспішати, але про це пізніше", - каже чоловік.


Тищенко шукає наречену за власними критеріями

Ресторатору подобаються молоді та гарні, бо шукає він пристрасть та емоції.

Микола вважає, що на першому побаченні обов’язково мають бути квіти. Але дивувати дівчину не треба, краще просто проявити себе.

Крім того, для Тищенка важливим є зовнішній вигляд не лише обраниці, але й свій.

"Я доглядаю за собою. Я вважаю, що кожен чоловік повинен доглядати і за руками і за своїм тілом, і за запахом стежити", - переконаний Микола.

Колишня дружина Миколи Ірина Журавська не поділяла пристрасного захоплення чоловіка здоровим способом життя

Цікаво, що до романтики ресторатор ставиться серйозно і певен, що її бракує у житті.

"Мені подобається просто проводити романтичні побачення з видом на наше місто. Можна просто в машині покататися. Мені подобається парк. Можна ходити, про щось думати, говорити, якісь елементарні речі - збирати пожовкле листя", - каже чоловік.

На друге побачення Коля не проти зводити дівчину до ресторану, але не до свого, щоб зберегти конфіденційність. Також на дорогі подарунки від Тищенка дівчині розраховувати не варто.

"А ходити і всіх забезпечувати машинами, Парижем мені набридло вже. Все! Цей час минув. Я сьогодні не хочу нікого забезпечувати. Я хочу сьогодні одного. Не ворога у своєму ліжку, а друга. Людину, з якою я буду жити і в радості і в горі", - каже Микола.

Подарунки робити Тищенко готовий, але авто купить лише дружині.

Сьогодні у всіх потенційних подругах ресторатор шукає матір своїх майбутніх дітей. А під час зустрічі дивиться насамперед у вічі.

Нагадаємо, торік Тищенко розлучився з "Міс Україна-Всесвіт-2008" Іриною Журавською після року шлюбу.

Стоп-кадр з відео "ТСН" та фото з Facebook Тищенка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів