Маму Роналду затримали, а сина Хенкса оголосили в розшук

8 червня 2015, 18:14

Рідними футболіста Кріштіану Роналду та актора Тома Хенкса зацікавилася поліція.

61-річну матусю гравця "Реалу" Марію Долорес Авейру затримали в аеропорту Мадрида за спробу контрабанди грошей, повідомляє "Лента.ру" з посиланням на "Mundo Deportivo".

Мама Роналду прямувала до Португалії з валізкою, в якій були заховані 55 тисяч євро готівкою. Згідно іспанським законам, з країни можна вивезти не більше десяти тисяч євро.

Мама Роналду намагался вивезти купу грошей

Поліцейські провели затримання та вилучили у жінки 45 тисяч, після чого відпустили.


Долорес не змогла пояснити співробітникам поліції походження цієї суми. Тепер, щоб повернути конфісковані гроші, мамі Роналду доведеться надати папери, які пояснюють появу у неї цих коштів та їх призначення.

Має проблеми з поліцією й син актора Тома Хенкса - 24-річний Честер.

Британські правоохоронці розшукують хлопця, аби допитати, повідомляє "The Mirror".

У поліції пояснюють: за неперевіреними даними, Хенкс і його друзі розтрощили один з номерів готелю, розташованого біля лондонського аеропорту.

Честер Хенкс розтрощив готельний номер?

Правоохоронців викликали до готелю, після того як персонал виявив в знятому Честером номері сильний безлад - підлога була всіяна битим склом, а зі стіни був зірваний телевізор. Номеру завдано збитків на 1,8 тисячу доларів.

Подейкують, син Тома Хенкса проводив час із якимось британським актором і трьома дівчатами легкої поведінки. Імовірно, Честер вчинив дебош, бо отримав відмову в сексі.

Честер, або Чет Хейз, як звуть його друзі, - старший син Тома Хенкса і його другої дружини Рити Вілсон. Хлопець любить читати реп та з 16 років бореться з наркозалежністю.

Фото з Instagram Роналду і Чета Хенкса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів