Маруані поскаржився Путіну на Кіркорова і поліцію

5 грудня 2016, 17:18

Французький співак і композитор Дідьє Маруані звернувся до президента Росії Володимира Путіна зі скаргою на російського співака Філіпа Кіркорова та російську поліцію.

Артист домагатиметься порушення кримінальної справи проти тих, хто причетний до його скандального затримання в Москві.

Про це повідомляє "Федеральное агентство новостей" з посиланням на адвоката Маруані Людмилу Айвар.

Юрист упевнена, що поліцейські допустили відразу кілька грубих порушень.


"Це перевищення посадових повноважень, фальсифікація доказів, незаконне затримання, незаконне позбавлення волі - цілий набір різних історій. Плюс в нічний час проведення оперативних заходів, коли в цьому не було необхідності", - підкреслила Айвар.

Маруані навіть Путіну поскаржився

Схоже, відтепер лідер групи "Space" вирішуватиме інцидент через офіційні органи, а зустрічатися з Філіпом Кіркоровим узагалі не має наміру.

Нагадаємо, усе почалося з того, що Дідьє Маруані подав проти російського співака позов про захист авторських прав. Француз вважає, що пісня Кіркорова "Жорстока любов" є переробленою версією його композиції "Symphonic Space Dream".

ДИВІТЬСЯ КЛІП "SPACE - Symphonic Space Dream":

Згодом адвокат Маруані повідомив, що Філіп погодився виплатити компенсацію за плагіат. Але російський артист швидко спростував цю інформацію.

А 29-го листопада француза Дідьє Маруані разом з юристом затримали в Москві за звинуваченням у вимаганні мільйона євро в Кіркорова.

ДИВІТЬСЯ КЛІП Філіпа Кіркорова "Жестокая любовь":

Однак з'ясувалося, що Маруані насправді телефонували пранкери. Вони то й домовилися про компенсацію з артистом. А потім розповіли про це Кіркорову, який вирішив, що лідер "Space" вимагає в нього гроші.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів