Наша пісня гарна й нова: Траволті знову закидають домагання до масажиста

14 листопада 2017, 13:22

Американський актор Джон Траволтазнову опинився в центрі секс-скандалу.

Масажист заявив поліції, що кінозірка мацав його за зад, навмисне оголювався перед ним та ділився своїми еротичними фантазіями.

Із копіями заяви чоловіка ознайомилося видання Radar Online.

Масажист, якому не момент інциденту був 21 рік, стверджував, що Траволта чіплявся до нього в готелі в Палм-Спрінгс. Був це лютий 2000-го року, і актор забажав, щоби СПА спеціально для нього відкрили після опівночі, бо конче потребував масажу.


У процесі нанесення скрабу Джон буцімто намагався якомога більше оголити свого зада і робив компліменти симпатичному масажисту, кажучи, що той його збуджує. А потім запросив зайти разом із собою до сауни, щоби йому не було так самотньо. А там уже Траволта запропонував продемонструвати на юнакові власні техніки масажу.

"Траволта заліз під його рушник та почав гладити внутрішню поверхню стегон", - так було записано офіцером поліції зі слів масажиста.

А потім Траволта буцімто став "гладити голі сідниці" парубка, і між ними також.

Від пропозиції актора потерти йому спинку масажист відмовився та, сказавши, що це незручна для нього ситуація, пішов. У номері Траволти чекав розкладений масажний стіл, але юнак не став робити йому другого масажу, зібрав своє причандалля та пішов. Та поки він збирався, актор, зокрема, устиг поцікавитися, "чи лизав йому колись чоловік ануса".

Як розказав офіцерові масажист, він через той інцидент відчув себе "зґвалтованим". Та оскільки ані доказів, ані свідків не було, та у Траволта з готелю вже виселився, поліцейський порадив йому хіба що проконсультуватися в адвоката по цивільних справах.

Як зазначає видання, схожий епізод якраз описується в мемуарах колишнього менеджера Траволти, Джонатана Крейна, який помер у 2016-му. Він писав, як сказав Джону терміново виїхати з готелю та переконав адміністрацію, що їхньому працівникові ліпше відкликати свої звинувачення, бо те, що сталося – лише непорозуміння.

Нагадаємо, кілька років тому позов до суду вже подавав один масажист, вимагаючи з Траволти два мільйони доларів за харасмент. А колишній пілот актора навіть книжку написав про їхні еротичні пригоди.

Як відомо, окремим пунктом у райдері зірки зазначається, що масажисти повинні бути чоловічої статі.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів