Роуз Генбері нацькувала адвокатів на телеведучого, що жартував про її роман із принцом Вільямом

22 березня, 18:30

Члени королівської родини Великої Британії зазвичай воліють не опускатися до якої-небудь реакції на плітки, які регулярно з'являються про них у ЗМІ. Але маркіза Роуз Генбері до королівської родини не належить, тож може собі дозволити.

Багатодітна аристократка, яку підозрюють у романі з принцом Вільямом, вимагає від американських медіа спростування.

Як повідомляє In Touch, адвокати 39-річної Генбері вже направили юридичне попередження телеведучому Стівену Колберту, який у "The Late Show" гуморив на тему адюльтеру чоловіка Кейт Міддлтон.

Заміжня маркіза не зацінила жартів про неї та принца Вільяма

Заміжня маркіза не зацінила жартів про неї та принца Вільяма

Фото Getty Images

"Складається враження, що ця плітка нещодавно потрапила до провідних медіа в результаті чергового жарту Стівена Колберта на цю тему в "The Late Show". Від імені нашої клієнтки ми написали CBS та різним іншим авторитетним медіа-організаціям, щоби вони підтвердили, що такі закиди є неправдивими", - говориться в заяві представників маркізи.

Нагадаємо, в 2012-му році принц Вільям та Кейт Міддлтон судилися з французьким виданням Closer, який опублікував фото принцеси топлес. А в 2020-му подружжя погрожувало позовом журналу Tatler через "жорстоку та сексистську" публікацію про Міддлтон. Видання зрештою поступилося і внесло зміни в текст.

От хто б іще поклав край чуткам про те, що Кейт Міддлтон сидить замкнена у вежі...

От хто б іще поклав край чуткам про те, що Кейт Міддлтон сидить замкнена у вежі...

Фото Getty Images

Як відомо, принц Гаррі та Меган Маркл після "Мегзіта" мають значно більше часу і натхнення на судові протистояння зі ЗМІ і вже здобули кілька знакових перемог. А нещодавно герцогиня Сассекська виграла суд проти власної сестри.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів