"Тиск 220 х*яре": Мухарський у "сповіді" розказав про замах на нього та роман Сніжани Єгорової з Кивою

16 травня, 11:00

Шоумен та письменник Антін Мухарський опублікував у Facebook розлогий автобіографічний допис, і деякі деталі з нього виявилися досить несподіваними.

Зокрема 55-річний артист заявив, що його ексдружина, одіозна колишня телеведуча Сніжана Єгорова крутила роман із не менш одіозним екснардепом, зрадником України, нині покійним Іллею Кивою.

"Майн кампф 2 або як я ліквідував Киву" (сповідь радикального українського митця, написана кров'ю, потом, сльозами та іншими рідинами)", - так назвав Мухарський свій пост, як завжди, щедро присмачений матюками.

Антін поринув у спогади, зробивши декілька несподіваних заяв

Антін поринув у спогади, зробивши декілька несподіваних заяв


Розпочати Антін вирішив із початку 2000-х, пригадавши роботу в театрі, безгрошів'я, рішення піти на вільні хліби, успіх на ТБ та докори совісті "Чувак, розмінюєш талант на мідяки! Ти ж не попса галіма?".

Зі слів шоумена, його прагнення розвивати радикальне українське мистецтво категорично не розділяла Єгорова, яку він у тексті називає "яскрава телеведуча".

"Дружина (яскрава телеведуча) вигризає мозок: зачєм тєбє ето фсьо? Люді над тобой потєшаются. Нє будь ідіотом, давай поєдєм в Москву? Там лучшє платят, а украінци бєдниє і дурниє. Хочеш бить на ніх похожім? Але бл*дська совість та мистецька освіта не дають спокійно жити! Ти ж знаєш, що українська культура - це Малевич, Курбас, Хвильовий, Підмогильний, а не Потап із Настєю. Тому вперто преш українського плуга", - пояснив Мухарський.

Сніжана Єгорова та Антін Мухарський офіційно розлучилися в 2016-му році. В експодружжя троє спільних дітей

Сніжана Єгорова та Антін Мухарський офіційно розлучилися в 2016-му році. В експодружжя троє спільних дітей

Як зазначив артист, його проукраїнська позиція, висловлена через "культового героя музичної сцени Ореста Лютого", коштувала йому занепаду його івент-агенції, позаяк "замовники з Донецька, Харкова, Одеси, Днєпропєтровска та Києва не бажали співпрацювати з "нациком" і "фашистом".

Пригадав Мухарський також свою діяльність під час Майдану, поїздки з концертами в зону АТО та аліментну епопею з Єгоровою, родзинкою якої були, нагадаємо, його голі протести.

"Колишня дружина стає коханкою Ківи, щоб змати змогу помститися "сошєдшєму с ума націку". Через контрольовані суди на тебе відкривають купу справ за підробними виконавчими приписами... Люди, з якими ти стояв на Майдані, ставши владою, підключаються до твоєї травлі в ЗМІ (ти в повному ахуї)", - поділився Антін.

"Суди тягнуться чотири з половиною роки, упродовж яких у тебе заарештовують та продають з аукціонів нерухомість та модні автівки, нажиті чесною працею "епатажного шоу-мена". Нарешті ти абсолютно голий взимку приходиш під Оболонський суд, на двері якого вішаєш труси, називаючи у відео імена всіх гандонів та гандонесс, причетних до цього цькування. Вже давно забуті імена називати не буду, але знайте - всі, хто на мене гоне - захворіють і скоро умруть", - пообіцяв Антін.

Антін та Сніжана воювали за аліменти, майно і дітей яскраво та публічно

Антін та Сніжана воювали за аліменти, майно і дітей яскраво та публічно

Безгрошів'я, зі слів Мухарського, змусило його в той період "повернутися до й*баного лицедійства" та зніматися у російськомовних серіалах. І хоча "гола жопа митця" коло Оболонського суду зрештою спрацювала, відібране майно шоуменові повернути не вдалося.

"А тут ще одна біда. Мудрий нарід садить на трон артиста, що зіграв роль президента. А я по собі знаю - нема ж на світі істот, більш нарцисичних, самозакоханих, злостивих та мстивих, ніж ті кляті лицедії. Пишу з цього приводу пару пророчих постів у ФБ, на кшталт "обравши мир - народ отримає ще більшу війну". Як в воду глядєл!", - зазначив Мухарський.

"Ківа з колишньою дружиною не тільки *буться, але й знімають телепрограми, в яких публічно нищать рештки моєї репутації, надсміхаючись з "рагулєй-українцєв". 95-й квартал плюсує! Вроджене малоросійське хамство квітне буйним цвітом...", - поділився Антін, який збирався було оселитися в Туреччині, але в 2021-му році повернувся.

Мухарський ошелешив заявою про роман Єгорової та Киви, який під час засідань у Раді полюбляв роздивлятися фото гарних дівчат і торкатися своїх геніталій

Мухарський ошелешив заявою про роман Єгорової та Киви, який під час засідань у Раді полюбляв роздивлятися фото гарних дівчат і торкатися своїх геніталій

"За пів року до війни колишня дружина за підробними документами вивозить до Туреччини трьох неповнолітніх дітей (привіт корумпованій Дарницькій службі у справах дітей та Солом'янському суду, яким опосередковано через Портнова та Медведчука опікувався *бучій Ківа)", - наголосив артист.

Зі слів Мухарського, який на початку повномасштабного вторгнення був у Васильківській теробороні, "п*здувати заробляти гроші" за кордон його зрештою закликали "представники силових структур". Що він і зробив, виїхавши з України як батько чотирьох неповнолітніх дітей та розпочавши тури на підтримку армії.

"В Туреччині нас з Лізою намагалися отруїти (що підтвердила токсикологічна експертиза). Один "шанувальник" подарував пляшечку "освяченого червоного винця з Афону". Ми зробили по ковтку...то нас ледве відкачали", - розказав Антін.

"Справа й досі висить в турецькій прокуратурі. Звернулися до наших силових структур. "Шанувальник" виявився людиною з 4-ма паспортами. Колишній мєнт, що працює на ФСБ. Періодично живе у Швейцарії, Лівані, Туреччині та Ірані. Знай, с*ка, ми за тобою стежимо! "Кракен" працює! З того часу кинув пити, зробивши тату "no drink" на зап'ястку", - поділився шоумен.

Антін розповів, що його та Єлизавету намагалися отруїти

Антін розповів, що його та Єлизавету намагалися отруїти

"Але є і хороші новини... Взимку 2023-го *бучого Ківу на території московської області ліквідували м-м-м...скажемо так...наші люди, за здоров'я яких я активно молився. Дай їм Боже усіляких круасанів та капучін на Лазуровому узбережжі Франції", - побажав Антін.

Шоумен навів цифри, скільки коштує організація закордонного концерту, проїзд і проживання його та дружини. А у коментарях розмістив звіти, скільки грошей було зібрано для ЗСУ.

Перейшовши до актуальних подій, Мухарський оголосив, що продажі квитків на його виступи в Іспанії зупинилися після того, як "рідна державонька "допомогла", прийнявши постанову про припинення консульських послуг за кордоном".

"Платіжний сервіс FONDY, через який ми продавали квитки, заблоковано Нацбанком разом з нашими грошима з невідомих причин (ми працюємо чесно, легально, сплачуючи податки в Україні)", - запевнив Антін, пообіцявши повернути кошти за вже придбані квитки на скасовані іспанські концерти з особистих заощаджень.

"І хоч дуже важко, і руки опускаються, але боротьба триватиме до ПЕРЕМОГИ! З найближчих планів - випуск збірки пісень Ореста Лютого 2022-2024 років "Пісні воєнного часу" та нового автобіографічного роману Антіна Мухарського "Трофейні серця" (про валютну мафію під контролем КДБ у Східній Німеччині кінця 80-х)", - анонсував артист.

"А головне - завтра у моєї коханої дружини Єлизавети Бєльської День народження, то я пішов мити яйці... Главне, що вони у мене досі є. Як Орест Лютий очуняє, передайте цьому ухилянту, щоб втер соплі і гей працювать на Перемогу! Поки всіх Ків не пере*башимо нашими молитвами, а всіх "харківських діточок" не українізуємо, не зупинемось, бо Харків - то Україна! А все російське - вбиває! І хоч тиск х*яре 220... Друзів стає все менше, а ворогів додається... Життя триває! Незабаром повертаємось додому!", - підсумував він.

Нагадаємо, днями Мухарський наразився на критику через свій допис щодо російськомовних харківських школярів. Частина інтернет-користувачів стала на бік Антіна, інша частина стала дорікати артисту тим, що він засуджує та проявляє патріотизм із-за кордону, і жоден із його дітей не святкуватиме свій випусний у Харкові під обстрілами.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів