10 дітей у Едді Мерфі, 8 в Алека Болдуїна, та 5 у Брюса Вілліса і Роналду: найвідоміші багатодітні зірки і їхні правила виховання

29 березня, 09:00

Акторка Анджеліна Джолі виховує трьох біологічних та трьох усиновлених дітей. А співачка Мадонна – двох своїх та чотирьох прийомних. І таких великих родин серед зірок є безліч.

Багатодітні знаменитості, які виховують 5 і більше дітей – ТаблоID зібрав найповнішу добірку. А також з’ясував, якими правилами вони керуються у своїх родинах.

Едді Мерфі

Ще б одне поповнення - і це точно була б футбольна команда. 62-річний актор Едді Мерфі має десятьох дітей. Уперше він розпочав свій статус "багатодітний тато" у 1989 році, коли його подруга Поллет народила сина Еріка. Усього за чотири місяці народилася донька Брія від іншої подруги – Ніколь. Потім Тамара народила Крістіана. Заплуталися? Це лише початок.

У 1992 року знову Ніколь народила Едді Майлза. За рік вони офіційно одружилися і у цьому шлюбі народилося ще троє дітей – Шейн, Зола і Белла. Так, Ніколь отримала свій статус "багатодітна мама", але з рештою розійшлася з Мерфі.


Та актор не зупинився у продовжені свого роду. Недовго він зустрічався з Мелані Браун із Spice Girls і та народила дівчинку Енджел. Едді спочатку сумнівався у своєму батьківстві, та після тесту ДНК представив світу свою восьму дитину.

Вже у 2016 та 2018 роках наречена Пейдж народила Мерфі доньку Іззі та сина Макса.

Для усіх своїх багаточисленних дітей Едді Мерфі застосовував одне правило-заборону – не зніматися в кіно до повноліття. І в цьому він був категоричний навіть під тиском вмовлянь, зокрема, Белли. Хоча все ж дехто з його неповнолітніх тоді дітей з’являлися на зйомках деяких шоу разом із батьками.

Мел Гібсон

Ще один багатодітний тато – 68-річний Мел Гібсон. Тут теж краще записувати, аби не заплутатися. У першому шлюбі з Робін Мур у нього народилися Ханна, близнюки Едвар та Крістіан, Вільям, Луїс, Майло і Томас. Від шлюбу з однією росіянкою з’явилася Лусія. А від стосунків з Розалінд Росс народився син Ларс. Разом дев’ятеро.

Мел прославився завдяки суворим чоловічим бойовикам. Власне, такий характер він демонстрував зі старшими своїми дітьми. Утім, процес дорослішання змусив його переглянути правила виховання та стати м’якшим.

"Мої молодші від цього виграють. Чим досвідченішим я ставав батьком, тим спокійніше поводився зі своїми дітьми", - зізнавався він.

Майло, Вілл та Крістіан мають спільні хобі

Майло, Вілл та Крістіан мають спільні хобі

Гібсон також згадував свого батька і його методи виховання.

"Мій тато був чудовою людиною. Він дуже розумний, пропустив усього два роки в школі. Те, як він виховував мене, було любовним і раціональним. Коли ми потрапляли в халепу, він давав нам кілька попереджень. Якщо це ігнорувалося - карав", - розповідав актор.

Хуліо Іглесіас

80-річний іспанський співак Хуліо Іглесіас входить до десятки співаків, які найбільше продали за життя альбомів. Однак, не лише цим багата його біографія. Чоловік – батько восьми дітей.

У шлюбі з першою дружиною Ізабель народилися Енріке, який зараз є не менш успішним співаком, ніж його татусь, Хуліо-молодший та Чабелі. А з Мірандою Райнсбургер, яка є багатодітною мамою, народилися Мігель Алехандро, Родріго, близнюки Крістіна та Вікторія та Гільєрмо.

Цікаво, що декілька років тому в Іглесіаса знайшовся ще один син. Хав'єр Санчес-Сантос народився в 1976 році в родині португальської танцівниці Марії Едіте Сантос. Не один десяток років тривали суперечки після того, як Хуліо відмовився проходити тест ДНК. Але у 2019 році суд визнав, що світова зірка є батьком Хав’єра.

Мік Джаггер

Вокаліст легендарного гурту The Rolling Stones 80-річний Мік Джаггер батько восьми дітей: Деверо, Каріс, Джейд, Елізабет, Джорджії, Джеймса, Габріель та Лукаса.

До речі, наймолодший представник зіркової династії народився, коли музиканту було 73 роки.

В одному зі своїх інтерв’ю він зізнавався, що попри таку кількість дітей, йому ще було потрібно пізнавати батьківство.

"Ти тренуєшся. Бо це не те, що їздити на велосипеді. Це весело мати дітей у будь-якому віці. Але якщо ти постійно працюєш і не вдома, то не отримуєш такого задоволення", - говорив він.

Джейд, Керіс Джеймс, Лукас - частина багатодітної родини зірки

Джейд, Керіс Джеймс, Лукас - частина багатодітної родини зірки

Джаггер додав, що в дітях можна формувати певні індивідуальності. Але до певного часу. Далі треба дивитися до чого лежить душа дитини. Це і є його головне правило.

Алек Болдуїн

65-річний актор Алек Болдуїн є батьком восьми дітей. Доньку-первістка Айрелнд йому народила перша дружина Кім Бесінджер. Далі він поповнював генофонд із Хіларією Томас. Інструкторка з йоги, яка молодша за свого чоловіка на 25 років, народила Кармен, Рафаеля, Леонардо, Ромео, Едуардо та Іларію. А Марілу виношувала сурогатна матір.

Алек та Хіларія розділяють хатні справи. Жінка займається приготуванням їжі та купанням дітей. А чоловік відвозить усіх до школи та читає книги перед сном. Також багатодітній родині допомагають няні.

У своєму вихованні зіркові батьки намагаються навчити дітей ділитися між собою: іграшками чи будь-чим. Але поки вони маленькі, то сварок в ігровій ніяк не уникнути.

Головна у цьому тандемі Хіларія. Всі знають про її роль сімейного боса. Хоча важливі рішення жінка обговорює разом з Алеком.

Тайсон Ф'юрі

Скандальний британський боксер 35-річний Тайсон Ф’юрі, виховує сімох дітей: Венесуелу, Джона, Тайсона, Валенсію, Адоніса, Тіну та Ріко.

Одне з головних правил зіркового татуся – приватність. Він хотів забезпечити дітям "нормальне життя" подалі від впізнаваності та зіркової метушні. Тому вони прийняли рішення залишатися у маленькому приморському містечку Моркамбі.

Родина сповідує циганську "традицію мандрівників" і батьки дозволили старшій доньці Венесуелі, якій має бути 15, кинути школу. Мовляв, для цієї традиції є звичною справою закінчити вчитися у підлітковому віці і далі за бажання займатися з репетиторами.

Ну ще одне правило – тісний зв’язок. Родина любить разом гучно святкувати дні народження та інші пам’ятні дати. Загалом, і Періс, і Тайсон хотіли мати велику сім'ю. Тому не просто так можуть подейкувати про ще одне поповнення у цій і так багатодітній родині.

Стінг

72-річний співак Стінг – багатодітний батько шістьох дітей. Син Джозеф та донька Фуксія народилися від першого шлюбу з ірландською актрисою Френсіс Томелті.

У рік народження доньки Стінг залишив родину задля роману з теперішньою дружиною-акторкою Труді Стайлер. Вона стала багатодітною мамою і народила співаку доньку Міккі, синів Джейка і Джакомо та ще одну доньку Еліот.

Співак зізнавався, що не хотів бути батьком. І це випадково так сталося … шість разів. Водночас він називав ці "випадки" найщасливішими моментами свого життя.

Стінг не часто публікує фото з дітьми. Але з Міккі прийшов на прем'єру другої частини Дюни

Стінг не часто публікує фото з дітьми. Але з Міккі прийшов на прем'єру другої частини "Дюни"

Фото: Getty Images

Співак називав себе неідеальним батьком. І, судячи з його стратегії виховання, доволі серйозним. У 2014 році він зробив резонансну заяву, що не збирається залишати гроші своїм дітям. По-перше, вони їх і так багато зараз витрачають. По-друге, його нащадки мають самостійно працювати.

"Звісно, якщо б вони потрапили в біду, я б допоміг. Але на щастя цього не сталося", - зазначав він.

Сильвестр Сталлоне

Багатодітні родини у Голлівуді завжди привертають увагу. Так, 77-річний актор Сильвестр Сталлоне є батьком п’ятьох дітей. Сини Сейдж і Серджіо народилися в шлюбі із Сашою Чак. На жаль, Сейдж раптово помер від хвороби серця. Сильвестр називав себе не дуже гарним батьком по відношенню до синів.

Натомість виправляти ситуацію він взявся із доньками Сістін, Софією та Скарлетт, які народилася у шлюбі із Дженніфер Флавін. Зірковий татусь дуже оберігає своїх доньок від знайомств із знаменитостям і, як розповідала Сістін, навіть підглядав за ними на побаченнях.

Насправді ж Сильвестр дуже любить своїх доньок і каже, що вони успадкували від своєї мами правила моралі та неймовірне почуття гумору.

Тато пильно наглядає за Сістін та Софі

Тато пильно наглядає за Сістін та Софі

Фото: Getty Images

Брюс Вілліс

69-річний актор Брюс Вілліс, який завершив кар’єру через деменцію, виховує п’ятьох дітей. У шлюбі з Дему Мур у нього народилися Румер, Скаут та Таллула. От друга дружина Емма Хемінг, молодша за Брюса на 24 роки, подарувала йому ще двох доньок – Мейбел та Евелін.

Уся родина разом
Уся родина разом

У своїй стратегії виховання сильних і незалежних доньок головний голлівудський "міцний горішок" дотримується так званого "коду батьківства". Його головне правило – більше слухати, ніж говорити.

"Краще послухати те, що вони кажуть. Так ви більше дізнаєтеся", - пояснював Вілліс.

Друге правило – уникати драми. А третє – нести відповідальність за себе, як батька, і показувати приклад.

"Ви повинні дати їм код. Наприклад, "не кусай людей", що означає "не треба бути злим", - пояснював свою стратегію Брюс.

А підкріпити усі ці правила можна щирим сміхом. У першу чергу над собою. Зараз багатодітна родина підтримує свого татка у боротьбі з хворобою.

Кріштіану Роналду

39-річна зірка футболу Кріштіану Роналду – багатодітний батько, який виховує п’ятьох дітей. Його первісток Кріштіану-молодший, за однією з версій, народився від жінки, яка померла. А родина прийняла дитину.

У 2017 році Роналду знову став батьком. Двійнят Матео та Еву йому народила сурогатна матір. Того ж року ще одну доньку футболісту народила його теперішня кохана Джорджина Родрігес. Дівчинку назвали Аланою.

У 2022 році родина знову чекала на поповнення двійнею. Народилася Белла Есмеральда, а от хлопчик помер під час пологів.

Зіркова тішиться малечі і намагається дати їм усе. А Кріштіану-молодший вже став зіркою завдяки татусю та відверто наступає на п’яти. Попри усю заможність, Роналду хоче прищепити дітям любов до праці.

Одного разу він привіз Крішітану-молодшого до португальської Мадейри, щоб показати в яких геть не зіркових умовах йому довелося жити.

"Він був шокований і не міг повірити в це. Та я хотів показати, що недостатньо одного таланту. Тільки завдяки наполегливій праці та відданості можна досягти успіху", - розкривав він секрет свого виховання.

Хоча зараз усіх дітей доглядає саме Джорджина.

Раніше Мілла Йовович, вітаючи доньку з днем народження, зізналася, що свого часу зробила багато помилок у її вихованні. Акторка виховує трьох дітей.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів