Різатдінова розказала, чому розійшлася з бойфрендом, чи спілкується з Онищенком та скільки має заробляти її обранець

9 січня, 17:00

30-річна гімнастка Ганна Різатдінова зізналася, чому розійшлася з загадковим бойфрендом, про стосунки з яким натхненно розповідала на початку повномасштабного вторгнення і навіть мрія про весілля.

Як виявилося, війна показала, що вони не дуже підходять одне одному. Про це Аня повідомила на виставці Соні Морозюк у коментарі Люкс ФМ.

"Війна внесла свої корективи, але ми дружимо, товаришуємо, допомагаємо одне одному, час показав, що не твоє, або я подорослішала, або я щось зрозуміла", - зазначила спортсменка і уточнила, що саме вона стала ініціатором завершення стосунків.

Ганна не розкривала особу свого бойфренда, але була впевнена, що це її людина

Ганна не розкривала особу свого бойфренда, але була впевнена, що це її людина


"Війна показала, що я дуже змінилася і кохана людина дуже змінилася, мені потрібне трошки інше і йому потрібно трішки інше. Мені потрібна людина, яка буде дарувати мені тепло, ось цей затишок, про який я мріяла з дитинства. Я з 5 років у спорті, і в мене не було такого моменту, коли мати мене обійме, вона тренерка, мені цього не вистачає, саме обіймів, щоб людина була зі мною, щоб підтримувала мене, саме це я шукаю", - зізналася Аня.

Різатдінова шукає в партнері підтримки та затишних обіймів

Різатдінова шукає в партнері підтримки та затишних обіймів

На запитання, чи має її обранець заробляти більше за неї, Різатдінова сказала:

"Напевно, це важливо навіть не для мене, а для якогось балансу, мій партнер повинен заробляти точно не менше, ніж я. Це не більше 5 тисяч доларів".

Також олімпійська призерка відповіла, чи спілкується з батьком свого сина, Олександром Онищенком.

"Наші стосунки не змінилися. Коли мені потрібно зробити якийсь документ саме по дитині або якийсь договір на паспорт, так, авжеж, ми спілкуємося. Але інших спільних тем у нас немає. Дитина в основному живе зі мною, менше спілкування саме з татом, але в нього є мати", - заявила Різатдінова.

Як відомо, Ганна болісно переживала розрив з Олександром Онищенком

Як відомо, Ганна болісно переживала розрив з Олександром Онищенком

Нагадаємо, Різатдінова народила сина від Онищенка у листопаді 2017. Хлопця назвали Романом, як звуть батька Онищенка. У серпні 2019-го гімнастка підтвердила розставання з Олександром.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів