Без Меган: принц Гаррі після звістки про рак короля Чарльза зазбирався до Британії

6 лютого, 10:15

5-го лютого Букінгемський палац ошелешив новиною про те, що в Його Величності Чарльза ІІІ було виявлено рак. Молодший син короля, принц Гаррі вже збирається до Британії, щоби бути поруч із батьком.

Про це повідомили в офісі герцога та герцогині Сассекських, пише Daily Mail.

"Герцог мав розмову з батьком відносно його діагнозу. Він вирушить до Сполученого Королівства в найближчі дні, щоби побачити Його Величність", - зазначається в заяві.

Принц Гаррі приїде до хворого на рак Чарльза

Принц Гаррі приїде до хворого на рак Чарльза

Фото Getty Images

Про своє онкологічне захворювання Чарльз особисто повідомив обом синам, перш ніж зробити офіційну заяву через пресслужбу палацу. Те, що Гаррі так заквапився на батьківщину, на думку експертів, свідчить про серйозність стану 75-річного короля.

Як відомо, востаннє принц Гаррі був у Британії на початку вересня, але з королівськими родичами тоді не зустрічався. На ювілей Чарльза в листопаді їх із Меган Маркл не запросили.

Подейкували, Його Величність у свій день народження таки поспілкувався з молодшим сином, невісткою та онуками телефоном, і під час теплої розмови у їхніх стосунках, зіпсованих скандальними інтерв'ю та мемуарами Гаррі, відбувся "поворотний момент". Щоправда, згодом герцога та герцогиню звинуватили в тім, що вони і злили ЗМІ зміст цієї приватної бесіди.

2014-ий рік. Старі добрі часи, коли Мегзітом і не пахло...

2014-ий рік. Старі добрі часи, коли "Мегзітом" і не пахло...

Фото Getty Images

Іще подейкували, що Гаррі й Меган очікували, що їх, як колись, покличуть до Британії на сімейне Різдво, але цього не сталося.

Нагадаємо, Чарльз автоматично став королем, коли 8-го вересня 2022-го року пішла з життя його мати Єлизавета ІІ. Коронація нового монарха відбулася 6-го травня 2023-го. Принц Гаррі на церемонії був без дружини, у Вестмінстерському абатстві сидів аж у третьому ряді та відлетів до США одразу після завершення коронації.





Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів