Спеціальна форма не потрібна: Хіменес-Браво показав, як готується сирна паска зі згущеним молоком

- 17 квітня, 16:15
Ектор Хіменес-Браво

Зірковий шефкухар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом сирної паски, яку можна приготувати навіть не маючи спеціальної форми.

Її родзинка - власне, родзинки теж є серед інгредієнтів - це варене згущене молоко. Воно, пояснив Ектор у Instagram, додає десертові вершкову текстуру й знайомий смак дитинства.

"Справжня українська сирна паска, як колись готували мами та бабусі: з ніжним сиром, цукатами і теплом у кожному шматочку", - запевнив він.

Паска від Ектора Хіменеса-Браво

Судячи з виразу обличчя Ектора, паска справді смачнюща

Щоби приготувати таку сирну паску, потрібно взяти: сир кисломолочний 9% - 500 г, сметану жирну - 140 г, масло вершкове м'яке - 50 г, варене згущене молоко - 250 г, цукати та родзинки - 150 г.

Сирна паска Ектора

У сирну паску зірка поклав і цукати, і родзинки

"Перебийте всі інгредієнти блендером до однорідної, ніжної маси. Підготуйте форму - сито, вистелене марлею або бинтом. Викладіть сирну масу, накрийте краями тканини і залиште в холодильнику на ніч. За цей час стече зайва волога - і ви отримаєте ідеальну паску: щільну, вологу, з насиченим смаком", - розповів Хіменес-Браво.

Нагадаємо, готуючись зустрічати Великдень-2025 ТаблоID зібрав і інші цікаві рецепти пасок від зірок, як-от шоколадна від Міші Кацуріна та паска на опарі, над вдосконаленням якої 10 років працювала Оля Полякова.

Як відомо, Злата Огнєвіч показала, як робить крашанки.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів