"У ньому частинка моєї любові": ексдружина DziDzio розказала про їхні стосунки після розлучення та чи з'явилися в неї залицяльники

17 червня, 11:00
Колишня дружина DziDzio Ярослава Хома

Співак Михайло Хома (DziDzio) та співачка Ярослава Хома (Slavia), які в 2021-му ошелешили шанувальників новиною про своє розлучення, спромоглися зберегти добрі стосунки та навіть відсвяткували офіційне завершення свого шлюбу.

Про це Ярослава розказала в інтерв'ю KP.ua, а ще натякнула на позитивні зміни в своєму особистому житті.

Артистка запевнила, що її не дратує, коли про неї говорять як про "колишню дружину Дзідзьо".


Slavia була дружиною DzіDzio

Ярослава та Михайло стали парою, коли були ще зовсім юні

"Ми з Михайлом були разом 20 років, це великий шматок нашого життя, і я цим пишаюся. Бо ми зробили одне одного. Так чи інакше ми одне на одного повпливали. Він такий, тому що я була поруч, і я така, тому що він був поруч. На той час ми були найкращими партнерами одне для одного. Десь у творчому плані він виріс зі мною, тому що я закривала певні питання, підтримувала, вірила в нього, навіть більше, ніж він сам у себе. В ньому є моя енергія, частинка моєї любові. І я пишаюся цим, це моя історія, це моє життя", - пояснила Ярослава.

"Я також читала, що про Михайла пишуть - чоловік Славії. Комусь подобаються мої пісні, моя творчість. Комусь подобаються пісні Михайла, чи Дзідзьо. Все залежить, хто як пише, з якого погляду. Тому такої проблеми в мене абсолютно немає. Я вважаю, що це нормально", - додала вона.

Зі слів Slavia, офіційно вони з DziDzio розлучилися влітку 2021-го року.

Ярослава Хома колишня дружина Михайла Хоми

Співачка дуже цінує те, що вони з ексом стали однією з небагатьох зіркових пар, котрим вдалося після розлучення зберегти "людські" стосунки

"Але ми продовжуємо спілкуватися, причому на різні теми, підтримуємо одне одного. Коли зідзвонюємося, - чи він мені подзвонить, чи я йому - дуже довго спілкуємося. У нас завжди є про що поговорити", - поділилася вона.

"Пригадую, коли ми з Михайлом оформили документи про розлучення, то пішли святкувати. Прийшли в ресторанчик, нас там вже всі офіціанти знають, ми часто там буваємо, присіли за столик і проговорили, напевно, дві години. А потім підходить офіціант і каже: "Може, вам все-таки кави з тортиком". Ми навіть не помітили, як промайнув час", - розповіла виконавиця.

Михайло дуже подобається Ярославі як друг.

Slavia та DziDzio

Slavia та DziDzio навіть відсвяткували своє офіційне розлучення

"Він дуже класний в дружбі, приділяє багато уваги людям, які поруч. Причому друзям приділяє більше уваги, ніж рідним. Я завжди думала: як класно бути Михайловим другом, як з ним легко. Бо вдома він зовсім інший. Але Михайло пояснював, що коли мама сварить свою дитину, то не означає, що вона її не любить. Казав сприймати його критику за любов. Я так і сприймала", - пригадала вона.

Чи вже зайняте кимось особливим її серце, Ярослва не розсекретила. Але дала зрозуміти, що уваги чоловіків їй не бракує.

"У мене все добре, слава Богу. Після розлучення відчула зацікавлення з боку чоловіків. І мені це дуже приємно. Але хвалитися теж не хочу, щоби не наврочити", - зазначила вона.

Співачка Slavia Ярослава Хома

Артистка не виключає, що колись вони з ексом знову заспівають щось дуетом

Нагадаємо, Ярослава зізнавалася, що дуже хотіла, аби в їхньому з Михайлом шлюбі були діти, і артисти навіть мали ім'я для первістка, але чоловік до батьківства так і не дозрів. Не підтримував Дзідзьо і кар'єрних прагнень дружини.

Сам Михайло причину розлучення свого часу сформулював так: "Женився трикутник на квадратові, і вони собі двоє придумали ідеальні круглі двері додому".

У краху зіркового шлюбу користувачі мережі тривалий час винуватили співачку Олю Цибульську. Дехто навіть прискіпувався до зовнішності сина артистки Нестора, мовляв, підозріло схожий на DziDzio.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів