"Це прям дієва штука": Клопотенко поділився своїми лайфхаками з нарізання цибулі без сліз

- 13 серпня, 15:00

Зірковий шефкухар Євген Клопотенко дав поради, як не плакати при нарізанні цибулі. Спойлер: на жаль, спрацюють вони не в 100% випадків.

"Як правильно різати цибулю, щоб не плакати? Якщо ви попитаєте в штучного інтелекту або не в штучного інтелекту, там буде стільки всього - наприклад, треба, кажуть одягнути окуляри, кажуть, треба зрізати хвостик один і покласти на голову... А що з наукою? Наука нам не потрібна більше?", - риторично поцікавився Євген у Instagram.

Євген Клопотенко в інстаграм

Ні, окуляри для нарізання цибулі Євген надягати не радить


"Я вам скажу за своїм досвідом: коли чищу цибулю, роблю лише дві речі. Перша - це мочу ніж холодною водою, бо це прям дієва штука. А друга - я просто не зрізаю ніколи отой хвостик. Тому я просто роблю такий надріз і потім просто зчищаю ці частинки", - розповів він. 

Євген Клопотенко про цибулю

Зірка завжди мочить ніж холодною водою

Євген Клопотенко на кухні

Денце цибулі Клопотенко не зрізає

Євген просто знімає лушпиння

Євген просто знімає лушпиння

Клопотенко показав, як крає цибулину, оминаючи її денце.

"Але є одна проблема: що інколи цибуля буває такого сорту, що нічого не врятує і ви просто будете плакати. Повірте мені, за моїм особистим досвідом, ви можете робити безліч різних речей, в 90 випадках вони працюють, але інколи буває цибуля, від якої просто ридаєш", - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Євген розказував, із чим, окрім солі, ще смачно їсти кукурудзу, а ще пояснював, навіщо смажить чай. ТаблоID наводив цікаві факти з біографії Клопотенка, як-от те, чому кілька його спроб побудувати стосунки з учасницею "МастерШеф" Катериною Пєсковою зазнали невдачі. 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів