Каха Каладзе поїде з Італії

28 жовтня 2011, 11:00

Футболіст, банкір та ресторатор Каха Каладзе збирається повернутися на батьківщину. Після закінчення футбольної кар'єри в італійському клубі "Дженоа" спортсмен переїде жити до Грузії.

Про це він розповів "Gazeta.ua".

Каладзе, який народився в Грузії, не уявляє себе без рідної землі, тому жити в Італії він не збирається.

"Там моя рідня і рідня моєї дружини. Але в мене є багато друзів і в Італії, і в Україні. В Києві буваю нечасто, лише як маю вільний час. Але з усіма своїми колишніми одноклубниками по "Динамо" зв'язок підтримую. Особливо із Шевою ми не лише бачимось, а й часто зідзвонюємось", - зазначив футболіст.


Грузинський мачо Каладзе справжній патріот

Каха, який має сина від дизайнерки Анукі Арешидзе, й досі добре пам'ятає, як спочатку був вражений провінційністю Мілана порівняно із Києвом.

До того ж футболіст спочатку не знав італійської, тож спілкувався англійською.

"Я ж приїхав із Києва, такого помпезного міста. Дивлюсь на той Мілан і думаю: "Йомайо, куди я потрапив? Таке сіре місто". Але потім звик. Зараз найбільше люблю італійську кухню", - зізнався Каладзе.

До слова, окрім футболу, Каха має бізнес в Італії, Україні та в Грузії. Він володіє рестораном у Мілані, має великий готель на грузинському курорті Кобулеті та журнал мод і готель в Києві.

В Грузії спортсмен заснував компанію "Кала-Капітал", яка займається будівництвом, та відкрив комерційний банк "Прогрес банк".

Фото TabloID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів