"Не виходить бути з однією": 39-річний Мілевський про зради, участь в оргіях та думки про дітей від сурогатної матері

12 березня, 14:30

Колишній футболіст Артем Мілевський не приховує, що зраджував усіх жінок, із якими колись зустрічався. Вже тривалий час він без пари та не виключає, що колись стане батьком за допомогою сурогатної матері.

Про особисте 39-річний Артем поговорив із блогером Олександром Волошиним.

Зі слів Мілевського, на початку будь-яких стосунків він одразу попереджав пасію, що залазити в його телефон - це табу. Хтось із його колишніх це табу порушував і дізнавався, що він скакав у гречку, хтось - ні. Але вірним Артем не був жодній.

Моногамні стосунки - не для Артема

Моногамні стосунки - не для Артема


Цікаво, що жіноча зрада для Мілевського є абсолютно неприпустимою.

"Жінка повинна за тобою доглядати, вона повинна мати своє "я", має бути з характером, обов'язково почуття гумору, повинна розуміти жарти, бути на одній хвилі, бути другом, допомагати всюди... Я повинен так само (до неї) ставитися", - описав ексфутболіст свою потенційну даму серця.

"Але я така людина - не виходить у мене бути з однією. Я, може, звісно, не люблю людину, з якою сплю, це чисто фізична зрада, чисто фізичні дії якісь, але при тому я нічого не відчуваю до цієї людини, раз - і пішли далі", - пояснив він.

У інтерв'ю колишній спортсмен також розказав про депресію, яка призвела до зловживання алкоголем, та, як результат, потрапляння до реанімації

У інтерв'ю колишній спортсмен також розказав про депресію, яка призвела до зловживання алкоголем, та, як результат, потрапляння до реанімації

А ще Артем чесно відповів, чи брав участь у оргіях.

"Я не фанат такої історії, щоби там три в один, два в один, але бувало два в один, двоє дівчат і я один, двоє хлопців і одна дівчинка - але це не дуже якось комфортно, краще навпаки", - вточнив він.

Найбільша сума, яку Мілевський витрачав на екскортницю, ще в "нульових", була 1 тисяча доларів. А скільки зараз коштують послуги жриць кохання, чоловік навіть не в курсі.

Кілька років тому Мілевський був заручений, але до вівтаря так і не дійшов

Кілька років тому Мілевський був заручений, але до вівтаря так і не дійшов

Нині Артем одинак, але про батьківство замислюється.

"Мені здається, якщо так далі триватиме, то я піду шляхом одного відомого футболіста (Кріштіану Роналду)… Мені спочатку це як жарт казали впродовж уже років пяти, всі підколювали, навіть коли я в стосунках був, мені дівчинка говорила: "Все ясно, ти, мабуть, від сурогатної будеш…" Я кажу: "Не знаю, як вийде…" Але може бути все", - сказав він.

Нагадаємо, свого часу Мілевський пояснював, чому його не приваблюють молодші дівчата.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів