Японські пластирі, жодних олій та диво-масажер: секрети краси 30-річної Ганни Різатдінової

14 березня, 13:30

Олімпійська призерка з гімнастики Ганна Різатдінова водночас є і професійною спортсменкою, і турботливою мамою і просто енергійною привабливою жінкою.

Своїм зовнішнім виглядом і чудовою формою 30-річна гімнастка надихає жінок ставати кращою версією себе і розкриватися з різних граней.

Спеціально для ТаблоID Ганна розкрила серкети догляду за обличчям, назвала свої табу і згадала, як витягувала шкіру з жахливого стану.

В б'юті арсеналі спортсменки є річ, без якої вона вже не уявляє свою рутину:


"Є такий масажер для обличчя - OKACHI GLIYA OG. Цей продукт для мене просто відкриття. Мені його порадила моя мейкап-спеціалістка.

Цей пристрій зі мною 24/7, тому що я дуже багато подорожую, їжджу на змагання з дітьми, або на збори. Тобто виїзди в мене постійно, і не вистачає часу на якісь процедури або походи до косметолога".

Ганна любить масажі обличчя і робила б їх у спеціаліста частіше, однак через брак часу заміняє процедуру спеціальним пристроєм

Ганна любить масажі обличчя і робила б їх у спеціаліста частіше, однак через брак часу заміняє процедуру спеціальним пристроєм

"Коли у мене дуже довгі перельоти, наприклад, як нещодавно я у Японію літала, то відчувала набряки на обличчі. І коли я зранку після таких перельотів або ж після якихось знімальних днів важких, то у такі моменти патчі вже не допомагають, і ось цей гаджет, він просто робить неймовірні речі", - запевнила Різатдінова.

За словами Ганни, найважливішим для неї є саме домашній догляд.

"Вся косметика, яка у вас є, повинна бути підібрана професіоналами - лікарями, косметологами. Не так, що ви самі десь побачили і самі собі купили.

Також можу сказати, що обов'язково зранку та ввечері я вмиваю обличчя, Неважливо, виснажена чи ні, але завжди на це приділяю час. І ще - зволоження, зволоження, зволоження і ще раз зволоження: тіла, обличчя, губ. Тобто це просто номер один для мене", - зазначила вона.

Спортсменка радить не займатися самоб'ютифікацією, а підібрати догляд у косметолога

Спортсменка радить не займатися самоб'ютифікацією, а підібрати догляд у косметолога

"По-друге, це відпочивати. Я спортсменка і мені взагалі це дуже важко дається. Важливо вміти відпочивати, і часто це може бути просто сон, тобто не обов'язково йти у спа. Можна вдома прийняти ванну, зараз просто купа якихось там бомбочек, солей для ванн", - запевнила Різатдінова.

"Словом, для мене номер один – це сон, ванни і випивати багато води. Зараз я кожного дня випиваю близько 2 літрів води. Як почала це робити, то теж відчула, як моя шкіра змінилася", - порадила спортсменка не забувати про гідратацію.

А от через велику навантаженість гімнастка не часто буває в кріслі косметолога, тому й підрахувати витрати на процедури не змогла:

"Десь ще років сім тому я гралася, тобто мені було цікаво, що кожен апарат може, який результат дає. Я хотіла все спробувати, щось побачила і "о, супер, мені це потрібно!"".

"Зараз взагалі не граюся з цим. Коли побачила Лінду Євангелісту - наскільки вона змінилася після однієї процедури, я просто зрозуміла, що гратися з цим не можна нізащо. Я знаю точно, що мені потрібно, і роблю це", - застерігла жінок Різатдінова.

Я загалом знайшла засоби, свою лінію, яка мені допомагає, і більше я не експериментую і не ведуся на всі ці тренди, які бачу у TikTok чи Instagram, - прокоментувала гімнастка

"Я загалом знайшла засоби, свою лінію, яка мені допомагає, і більше я не експериментую і не ведуся на всі ці тренди, які бачу у "TikTok чи Instagram", - прокоментувала гімнастка

фото з instagram

Випрацювала для себе спортсменка і кілька табу.

"Перше - не люблю використовувати олії, тому що в мене дуже чутлива шкіра. Олію будь-яку я дуже погано переношу. Також я взагалі саме з обличчям дуже мало роблю маніпуляцій, тому що не на все моя шкіра добре реагує.

Також я не користуюся агресивними засобами. Я перепробувала майже всі засоби, які є на ринку, і можу сказати, що навіть найбільш дорогий засіб, якась найдорожча лінійка не завжди класно працює", - підказала жінкам Ганна.

"Чи шкодую я про якісь зроблені процедури краси? Не те, щоб шкодую, просто є якісь процедури, де я взагалі не зрозуміла, що вони мені дали? Це і лазер був, і апаратні технології. Я просто не побачила ніякого результату.

Пілінги також в мене були, коли взагалі жодного результату я не помітила. Тобто з того, що там рекламують, знову ж таки, у соцмережах, наприклад, та ж дуже популярна процедура "вогонь-лід" або "червона доріжка" - я нічого не відчула після них", - заспойлерила гімнастка.

Ганна не з тих, кого можна підсадити на голку косметолога яскравою рекламою

Ганна не з тих, кого можна підсадити на голку косметолога яскравою рекламою

За словами Ганни, повномасштабне вторгнення дуже вплинуло на її зовнішній і ментальний стан.

"Десь шість кілограмів набрала. Розумієте, багато людей скажуть, типу "Та що там, плюс шість - це нічого!". Але для мене, як для гімнастки, як для людини, яка по 4 рази на день зважувалася постійно, кожного дня, коли була спортсменкою - це дуже багато.

І навіть після спорту, двічі на день, я кожного дня зважувалася, тому що це просто звичка. Для мене кожні 100-200 грамів – це вже цифра, а тут 6 кілограмів – я не розуміла, звідки це взялося. Це був просто жах. Стан моєї шкіри змінився до катастрофічного", - згадала спортсменка.

Через стрес у Ганни почалися серйозні проблеми зі шкірою

Через стрес у Ганни почалися серйозні проблеми зі шкірою

"В мене з'явилися висипи, і вони були на обличчі, на грудній клітці, на спині. Тобто я була просто вся обсипана якимись пухирями. Я ходила практично в закритому одязі, не могла відкрити ні грудну частину, ні спину, це був жах.

Здавала купу аналізів, ходила до косметолога, дерматолога. І ось один дерматолог мені порадив таблетки і я півроку приймала "Роаккутан". Це не гормональний препарат, проте він дуже сушить шкіру, і є трошки інші побічні ефекти", - розповіла спортсменка.

А от швидко провести себе в форму перед важливими зйомками спортсменці допомагають маски і сироватки:

"Є улюблена відома масочка з зеленим чаєм. Тобто в мене декілька таких речей є: масочка перед зйомкою + сиворотка саме ось з цими мікротоками ( OKACHI GLIYA OG - ред.) + патч обов'язковий".

Різатдінова ніколи не купує косметичні засоби без консультації

Різатдінова ніколи не купує косметичні засоби без консультації

"Взагалі дійшла висновку, що потрібно мінімум мейку на себе наносити. Тональну основу не завжди треба носити. Навіть вії не кожного дня треба фарбувати", - порадила Ганна.

"Ще один момент, який я теж почерпнули для себе з Японії - пластирі. У японців є такий прикол, що ці пластирі в них, вони від усього!

Наприклад, від температури в них є пластир, вони його на тіло клеють. І також в них є такі як наліпки Foot Patch, які вони на стопи клеють на ніч, і вони виводять токсини. Я собі коли накупила у Японії, то спочатку не вірила, що це працює. Проте це дієва штука", - розповіла Різатдінова.

Спортсменка надає перевагу не ботоксу і уколам краси, а пластирям

Спортсменка надає перевагу не ботоксу і уколам краси, а пластирям

Наостанок Ганна порадила жінкам розпочинати зміни зсередини.

"Ви знаєте, всі ми хочемо виглядати зовні дуже красиво, всі ми хочемо мати ідеальний стан шкіри і готові купувати всі можливі засоби, креми, сиворотки і тощо. Часто нам неважливо, скільки вони коштують, тому що ми ведемося на цей маркетинг, бо дуже хочемо виглядати суперкласно. Але я, як людина, яка пройшла за останній рік ось цей шлях, коли моя шкіра була просто на нулі, в жахливому стані, я просто розуміла, що все, чим я заїдаю стрес - перетворює мій організм на смітник.

Тому треба розпочинати зсередини. Це банальна речі, так. Але якшо ви неправильно харчуєтесь, п’єте мало води, не займаєтеся спортом і мало спите, то засоби-засобами, але це не допоможе без здорового способу життя. Як тільки я повернулася до ЗСЖ, то все повернулося в норму. Треба піклуватися про себе. А ще не зайве час від часу здавати аналізи", - запевнила спортсменка.

Нагадаємо, раніше про догляд за собою і б’юті рутину також розказували: співачка Тіна Кароль, Злата Огнєвіч, Оля Полякова, Анна Трінчер, блогерка Валерія Крук, Даша Квіткова, Христина Остапчук, продюсерка Ірина Горова та навіть журналіст Дмитро Гордон.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів