Екс-коханка Хьорд розповіла про її арешт, а подруга - про криваві сліди побиття

9 червня 2016, 11:45

Фотограф Тася ван Рі, колишня коханка та "дружина" актриси Амбер Хьорд, назвала непорозумінням той інцидент, коли у 2009-му році зірка буцімто її публічно вдарила.

Тася запевнила, що звинувачення її подруги в насильстві стали результатом мізогінії та гомофобії з боку представників влади.

Про це пише "Just Jared".

Зі слів ван Рі, Хьорд була "помилково звинувачена в інциденті, котрий був неправильно витлумачений та роздмуханий до сенсації двома особами, наділеними владою".


"Я пригадую ознаки мізогіністичного ставлення до нас, котре потім виявилося гомофобським, коли вони з'ясували, що ми – партнерки, а не просто "подружки". Звинувачення дуже скоро були зняті, і за кілька хвилин її відпустили", - розповіла Тася.

"Прикро, що чесність Амбер та її історія знову ставляться під сумнів. Амбер – чудова, чесна та красива жінка, і я відчуваю до неї найбільшу повагу. Ми провели п’ять дивовижних років разом і лишилися близькі до цього дня", - підсумувала фотограф.

Колишня коханка Хьорд прокоментувала інцидент з її арештом

До слова, на бік Хьорд у публічному скандалі з буцімто побиттям її Деппом стала ще одна подруга актриси, фотограф та LGBT-активістка Іо Тілетт Райт. У колонці для "Refinery 29" вона написала, що зателефонувала до 911, бо самій Амбер так і не стало б рішучості цього зробити.

"Бо щоразу, як це траплялося, її перша думка була про те, щоби його захистити. Бо щоразу, як це траплялося, милий, люблячий чоловік, за якого ми всі так переживали, повертався з вибаченнями та клятвами, що він розуміє, наскільки погано вчинив, клятвами, що він більше ніколи цього не зробить. Ми всі любили його, але особливо, особливо вона, і їй хотілося вірити, що така його поведінка – не назавжди", - повідомила Райт.

Іо запевняє, що Джонні Депп був їй як брат. Вона вважає його доброю людиною, котра має золоте серце, але й темний бік.

"Розповіді (Амбер) про насильство почалися з того, що він ударив її в приватному літаку, потім були штурхання та, час від часу, удари, поки врешті, у грудні, вона описала напад по повній програмі, вона прокинулася на закривавленій подушці. Я знаю це, бо прийшла до їхньої оселі. Я бачила ту подушку на власні очі. Бачила розбиту губу та жмути волосся на підлозі", - засвідчила подруга Хьорд.

Як переповідає Іо, Амбер, "тремтячи та плачучи", розказувала їй, як Джонні з люті ударив її головою в обличчя.

Райт наголошує на тому, що за лінчуванням Хьорд та "медіа-цирком", котрий оточує зараз цей скандал, зараз спостерігає кожна жінка, котру б'є її чоловік, і розуміє, що як вона наважиться вирватися з цього, то її обов’язково назвуть зрадницею, брехухою, шукачкою грошей та уваги.

Нагадаємо, наприкінці травня Амбер Хьорд подала на розлучення з Джонні Деппом, а за кілька днів оголосила про насильство з його боку та надала пресі докази – фото свого побитого обличчя. Суд видав ордер, що забороняє акторові наближатися до дружини.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів