Зірка "Матч-Пойнт" знову почав пиячити через трагедію в сім'ї

11 вересня 2017, 17:35

Ірландський актор Джонатан Ріс-Майєрс, котрий уже не перший рік бореться з алкогольною залежністю, знову почав пиячити.

Зрив зірки фільму "Матч-Пойнт" спричинила трагедія, що сталася в його сім'ї. Джонатанова дружина Мара Лейн втратила їхню ненароджену дитину.

Про це повідомляє Contact Music.

Мара вирішила публічно пояснити, в чому причина, після того, як у аеропорті Дубліна п’яного Джонатана не впустили в літак та вивели з охороною.


Дружина Ріс-Майєрса пояснила, чому він знову почав пиячити

У їхньому з ним спільному Instagram жінка написала, що дитя, яке вони втратили, було дуже бажаним, особливо татом. Саме тому Ріс-Майєрс так болісно сприйняв її викидень та не зміг упоратися зі смутком у інший спосіб.

"Депресія – це серйозна проблема з минулого зловживання (алкоголем), так само, як алкоголізм, із яким він народився. Йому досі вдавалося обертати на мистецтво всю потворність та біль у його житті, і він – один із найсильніших людей, яких я знаю", - наголосила Мара.

Зі слів дружини Джонатана, на його шляху до зцілення відбуваються "два кроки вперед, один назад". Вона подякувала тим, хто підтримує їхню родину, а ще сказала, що пробачає тим людям, котрі наробили фотографій її п’яного чоловіка. Нині він вже у безпеці та проходить детокс-програму.

Як відомо, в пари вже є один спільний малюк – 8-місячний хлопчик Вольф. Його обличчя Джонатан і Мара в мережі поки не показують.

Своє друге маля пара втратила

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів