Забув про рідну доньку: Болдуїна розкритикували через пост у Instagram

5 травня 2023, 12:46

Американський актор Алек Болдуїн отримав на горіхи від своїх підписників у Instagram. Їх обурило те, що багатодітний татусь примудрився забути про свою найстаршу дочку Айрленд.

"Сім причин триматися в ці непрості часи. Не брехатиму, не знаю, яким би було моє життя без сім'ї", - написав кінозірка, запостивши фотодобірку зі своїми нащадками від другого шлюбу.

 
За майже 11 років шлюбу Хіларія народила Алекові шістьох нащадків. А одну з дівчаток, Марілу, для подружжя виносила сурогатна мати

"Хіба у вас не восьмеро дітей?.. Де Айрленд?.. Айрленд не рахується?", - напосілися на Болдуїна коментатори.


65-річний актор поквапився виправитися.

"Ми забули про Біллі Престона!", - пожартував він, навівши відому фразу Джорджа Харрісона, яку той свого часу сказав під час концерту, представляючи глядачам колег-музикантів.

"Ось ця, найперша, збирається зробити мене дідусем. Йой", - написав Алек, поділившись фотографією Айрленд.

 
Старшій дочці Болдуїна 27 років

Як відомо, стосунки Алека з донькою від Кім Бейсінгер не завжди були ідеальними. В 2007-му році актор втрапив у скандал: ЗМІ отримали аудіозапис його повідомлення Айрленд, у якій він обзиває дівчинку "безмозкою маленькою свинею".

Деякий час акторові навіть було заборонено спілкуватися з донькою. Як зізнавався згодом Болдуїн, у той темний період свого життя він навіть спланував власне самогубство.

Фото Getty Images

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

З Болдуїна зняли обвинувачення у вбивстві Гатчінс, а він подякував дружині

Сексі мереживо та унітаз на торті: вагітна Айрленд Болдуїн відірвалася на "стриптизній" вечірці. ФОТО

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів