Зарюмсана і боса Брітні, приїзд швидкої та поліції: Спірз скаламутила мережу черговим скандальним інцидентом. Фото

3 травня, 10:30

Шокуючі фото американської співачки Брітні Спірз 2-го травня з'явилися у ЗМІ й соцмережах, змусивши шанувальників колишньої поппринцеси відчути тривожне дежавю.

Заплакана, розпатлана, боса, загорнута у ковдру та з подушкою в руках, артистка постала перед камерами у Лос-Анджелесі, мимоволі нагадавши події кінця 2000-х, коли пережила тяжкий нервовий зрив.

Що сталося цього разу і чому на місце події, до готелю Chateau Marmont приїздила поліція та парамедики, повідомили TMZ та Page Six. Іншу версію подій виклала у Instagram сама 42-річна Спірз.

Отже, наскільки стало відомо журналістам, надвечір 1-го травня Брітні прибула до готелю зі своїм бойфрендом Полом Солісом. Поводилася парочка нетихо, і приводом для виклику поліції стало те, що жінка, опис якої збігається з зовнішністю Бріт, буцімто погрожувала персоналові та гостям. Утім коли правоохоронці прибули, все вже було спокійно.

Спірз та Соліс продовжили алкогольну вечірку в себе в номері, де згодом між ними спалахнула сварка, в результаті якої артистка дістала травму ноги. За словами очевидців, Брітні "не контролювала себе" та кричала у коридорі, через що були викликані парамедики.

У Лос-Анджелеській пожежно-рятувальній службі підтвердили, що о 12:42 2-го травня отримали виклик із Chateau Marmont. Ішлося про жінку, яка постраждала.

До парамедиків співачка і вийшла в тому вигляді, в якому її сфотографували папараці, але їхати зі швидкою до шпиталю відмовилася.

Зі слів джерел, після інциденту Спірз у супроводі своєї охорони залишила готель і перебуває вдома, в безпеці та в порядку.

Хай там як, але артистка встигла викласти у Instagram уже кілька досить-таки сумбурних дописів та навіть продемонструвати свою травмовану ногу.

"Просто щоби люди знали... новина фейкова! Мені зараз хотілося би поваги, щоби люди розуміли, що з кожним днем я стаю сильніша! Правда - відстій, тож чи може мене хтось навчити брехати? Агов, богині, я досягаю своєї найбільшої сили, а також, сподіваюся, і ви, хлопці! Просто зараз мені потрібна нова зубна щітка. PS... Мені потрібен еспресо!!! PSS... Не впевнена щодо того, чому відчуваю потребу ділитися цим... Гадаю, я просто дівчина, в мене зараз менструація, тому я стервозна... от лайно!", - написала Брітні.

"Іще я вчора підвернула щиколодку, і парамедики незаконно нагодилися до моїх дверей. Вони не заходили до мене в номер, але я повністю почуваюся жертвою харасменту. Я переїжджаю до Бостона! Миру", - додала співачка.

Під відео, де вона показує підписникам свою набряклу кісточку з помітним крововиливом, Брітні зазначила, що так і знала, що до останніх подій причетна її матір Лінн.

Зі слів Спірз, вони не спілкувалися шість місяців, аж ось мати зненацька зателефонувала їй саме після інциденту, до того, як почали ширитися новини.

"Мені би так хотілося, щоби в мене були дідусі та бабусі! Терпіти її не можу!", - заявила Брітні.

Вона висловила свою повагу та захоплення "містерові Метью", тобто Метью Розенгарду, своєму адвокату, який допоміг їй напередодні. Як наголосила артистка, цей чоловік їй наче батько.

Як відомо, стосунки Брітні Спірз із рідним батьком, та й із рештою кревних родичів залишають бажати кращого. Свого багаторічного опікуна Джеймі Спірза, якому їй нещодавно довелося поступитися в суді, співачка звинувачує у абюзі, обмеженні її в харчуванні, примусовій контрацепції та одурманюванні ліками.

Що до Лінн, то їй артистка не змогла пробачити того, що та, мовляв, роками вдавала, ніби не здогадується, якої кривди зазнає донька, і цим помогла руйнувати її життя.

Сини співачки, 18-річний Шон Престон та 17-річний Джейден Джеймс, які живуть із батьком, Кевін Федерляйном, не тягнуться до спілкування з Брітні.

Нагадаємо, з-під опіки, яка була встановлена над нею в 2008-му році після вищезгаданого нервового зриву, Спірз вийшла восени 2021-го року. Немалу роль у цьому зіграла армія шанувальників артистки, які виходили на пікети на її підтримку, привертаючи увагу ЗМІ, селебрітіз та всього суспільства до безправного становища, в якому перебувала їхня улюблениця.

Скріншоти з Instagram







Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів