"Любов вища за все": Мірошниченко розказала, як вони пройшли адаптацію з прийомними дітьми

20 вересня, 14:45
Тімур та Інна Мірошниченко з дітьми

Тімур та Інна з дітьми: Ангеліною, Мією, Марком і Марселем. Старша дівчинка та молодший хлопчик - народжені серцем

Телеведучий Тімур Мірошниченко та його дружина Інна, котрі відкрито розповідають про життя своєї багатодітної родини, уже пройшли непростий період адаптації з обома прийомними дітьми, Марселем та Ангеліною.

Про те, що цей процес є взаємним, і іноді почуття прийомних батьків можна порівняти з післяпологовою депресією, Інна розповіла у дописі в Instagram.

"Чомусь всі думають, що на шляху до усиновлення найскладніше - це знайти дитину. І от коли це стається, що на екрані напис "the end…", всі з щасливим післясмаком ідуть жити далі омріяне життя. Але всі випробування тільки починаються", - поділилася блогерка та юристка.

Інна Мірошниченко про адаптацію прийомної дитини

Інна поділилася бекстейдж-відео з сімейної фотозйомки

"Починається адаптація. Заїжджене слово. Але куди без нього? Друге "чомусь всі думають" - це переконання, що адаптується дитина. А дорослі - приймаюча сторона. А що, якщо це проживають усі однаково яскраво? Що, якщо в депресивний стан і неприйняття влітають усі, хто був готовий і відкритий? Я можу про це вільно говорити лише тому що це в минулому. Але в моменті це один в один післяпологова депресія", - розказала вона.

Зі слів Інни, інколи негативні емоції настільки тиснуть, що здається, ніби світла в кінці тунелю немає.

"Ми маємо десятки способів допомогти дитині прожити цей період: дозволяти, приймати, не засуджувати, любити. І нічого про себе. Хто тебе обійматиме всю ніч, коли на серці пітьма? А ти той, хто МАЄ світитися. Але як і після будь-якої темної ночі настає світанок, так і в любляче серце обов’язково приходить прийняття", - написала Мірошниченко.

Діти Мірошниченків

Ангеліна приєдналася до родини Мірошниченків у червні, а Марсель - приблизно за рік до того

"Одним ранком ти прокидаєшся, і нічого навколо не змінилося. Змінився ти. Ти наповнений любов’ю. Ти готовий віддавати і лікувати. Ти нарешті прийняв нове життя. І хоч воно не було схоже на те, що ти уявляв, це ТВОЄ життя", - пригадала вона.

"Вдячність - це основа любові. І я дуже вдячна собі, нам, що нам знадобилось так мало часу на це. Хоча в моменті проживалась маленька вічність щодня. Що ми завжди пам’ятали, що любов вища за все. Що ми наполегливо працювали над собою, відкривали серця, дозволяли усьому бути. Що ми не зламались, а зблизились. Ми подолаємо все. РАЗОМ", - підсумувала багатодітна мама.

Нагадаємо, Тімур розповідав, чим відрізнялася адаптація Ангеліни, в якої з'явилася сім'я лише в її 8 років, від адаптації Марселя, котрого забрали з сиротинця у майже 2.

Як відомо, і в хлопчика, і в дівчинки є серйозні негаразди зі здоров'ям, які Мірошниченки сподіваються подолати. Так, наприклад, нещодавно Інна поділилася радісною новиною про те, що Марселю поки вдасться обійтися без складної операції.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів