13 "Холостяків" країни від Чмерковського до Терена: як виглядають та чим займаються

21 травня, 09:00

Ветеран Олександр "Терен" Будько, який втратив на війні обидві ноги, стане черговим "холостяком". У 2024 році розпочалося виробництво нового сезону проєкту і творці шоу не забарилися оголосити ім’я головного героя.

ТаблоІD вирішив пригадати усіх "холостяків". Чому Максим Чмерковський шкодує про участь у шоу? Де може переховуватися Рожден Анусі, який мовчить про війну? Та чи справді Алекс Топольский був тим, за кого себе видавав? Деталі – у матеріалі.

Максим Чмерковський, "Холостяк"- 2011

44-річний американо-український танцюрист Максим Чмерковський став першим телевізійним "холостяком". В інтерв’ю Анні Олицькій він відверто зізнавався, що участь у шоу була великою його помилкою, і це він зрозумів буквально за перші дві хвилини роботи. Але протягом наступних трьох місяців змушений був відпрацьовувати контракт.


Чмерковський упевнений, перший сезон за його участю був успішний саме через цей супротив, оскільки усі наступні "холостяки", за його словами, хотіли брати участь і готові були ледь не на все. Максим пригадував, що не збирався "крутити кохання" з учасницями і обмежувався бесідами, але продюсери намагалися провокувати його.

Зрештою, вибір однаково довелося зробити і переможну троянду отримала Олександра Шульгіна. На цьому "холостяцька" робота танцівника закінчилася. Згодом Чмерковський одружився з моделлю і танцівницею Петою Маргатройд. І нині подружжя очікує на третю дитину.

Френсіс Олександр Меттью Романов, "Холостяк"-2012

Для другого сезону творці шоу шукали унікального чоловіка і повну протилежність попередньому "холостяку". Перебрали безліч кандидатур і знайшли його – нащадка дворянського роду Френсіса Олександра Меттью Романова. За серце красеня боролося 25 дівчат, але за правилами перемогу здобула лише одна.

Френсіс Олександр Романов і Олена Ряснова (таке ім’я переможниці другого сезону шоу) стали новою парою, але геть ненадовго. За пів року стосунків вони розійшлися, мовляв через брак кохання. Надалі Френсіс не афішував своє особисте життя, хоча відомо про якусь таємничу дівчину у Франції.

Зараз чоловік веде не активне соціальне життя, і час від часу публікує фото на своїй сторінці в Instagram.

Андрій Іскорнєв, "Холостяк"-2013

Наступним "холостяцьку" естафету перехопив пластичний хірург із Росії Андрій Іскорнєв. З-поміж 23 дівчат він обрав Анюту Козирь, утім згодом зустрічався із Іриною Скориковою, яка на шоу потрапила до трійки лідерів.

Однак ці стосунки на два міста (Ірина жила у Києві, а Андрій – у Москві) протривали недовго. Зараз Андрій Іскорнєв особисте життя теж не виносить у публічний простір. Судячи з його сторінки в Instagram, він переїхав за кордон, де і продовжує працювати.

Костянтин Євтушенко, "Холостяк"- 2014

Корінний львів’янин і єдиний україномовний "холостяк", як його називають у ЗМІ, підприємець Костянтин Євтушенко став головним героєм четвертого сезону шоу. Він був дуже стриманий із дівчатами і, здається, навіть жодного разу ні з ким не поцілувався на камеру. Серед 25 учасниць він все ж обрав Анну Селюкову, але й тут фінал телевізійної казки весіллям не завершився.

Ба більше – за короткий час після проєкту Костянтин Євтушенко одружився і навіть зустрічався зі своєю теперішньою дружиною під час зйомок шоу. Згодом Євтушенко пояснював, що йому був просто цікавий світ телебачення і саме тому він прийшов на це шоу.

Дружина Євтушенка – легкоатлетка, олімпійська чемпіонка Наталія Добринська. У 2014 році у них народився син-первісток Дарій, а загалом подружжя виховує трьох дітей. Як пишуть в мережі, після початку повномасштабного вторгнення Наталія разом із дітьми виїхала за кордон, а екс"холостяк" продовжує перебувати в Україні та розвиває свою кар’єру.

Євтушенко з дружиною-спортсменкою

Євтушенко з дружиною-спортсменкою

Сергій Мельник, "Холостяк"-2015

П’ятий "холостяк" – одесит, футболіст і просто спортсмен Сергій Мельник. Свою професійну кар’єру він розпочав у рідному ФК "Чорноморець", також грав за білоруські та молдавські клуби. На шоу Мельник обрав Марину Кіщук, але їм так і не вдалося побудувати стосунки. За пів року пара розійшлася. Ба більше – чоловік навіть говорив, що шкодує про свій вибір у фіналі.

Згодом в кар’єрі Мельника було ще одне шоу, але творче - "Танці із зірками".

Судячи з Instagram-сторінки чоловіка, він досі залишає за собою статус холостяка. Під час повномасштабного вторгнення Мельник зайнявся волонтерською діяльністю та допомагає зборами нашим захисникам.

Іраклі Макацарія, "Холостяк"-2016

Шостий сезон шоу "Холостяк" був знову інтернаціональним, адже його головним героєм став грузинський підприємець Іраклі Макацарія. 28 дівчат (до цього року це була найбільша кількість учасниць) боролися за серце красеня, але перемогу здобула Олена Лесик. Деякий час пара начебто зустрічалася, та за прикладом попередників швиденько розійшлася.

Чоловік почав працювати на українському телебаченні, зокрема був тренером проєкту "Зважені та щасливі", брав участь у шоу "Танці із зірками" та "Маска".

Іраклі Макацарія особисте життя не активно афішував, хоча йому приписували романи навіть з Мішель Андраде. А у квітні 2022 року він освідчився справжній своїй коханій дівчині Лізі Чичуа, яка на 17 років молодша за нього. У липні того ж року вони організували пишне весілля у грузинській столиці Тбілісі. У червні 2023 року Ліза народила сина.

Дмитро Черкасов, "Холостяк"-2017

Український та турецький професійний плавець Дмитро Черкасов став наступним "холостяком". У фіналі він обрав Лідію Немченко, але теж з нею не побудував стосунки. Але саме завядяки цьому проєкту Дмитро зміг влаштувати своє особисте життя.

Дмитро Черкасов з дружиною Олександрою познайомився випадково. Після фіналу шоу вона написала йому у соцмережах і так закрутилися їхні стосунки. У 2023 році точилися чутки, мовляв, пара розлучається, а в Черкасова узагалі є інша дівчина. Утім, подружжя спростувало це. Хоча сама Олександра зізналася: вони переживають кризу, але разом.

Подружжя виховує двох дітей – спільного сина Марка та Тимофія від першого шлюбу жінки.

Рожден Анусі, "Холостяк"-2018

Український співак та саунд-продюсер Рожден Анусі був восьмим учасником проєкту "Холостяк". Він розповідав, що на шоу хотів зустріти свою дівчину та створити з нею сім’ю, хоч і довго вагався щодо своєї участі. У фіналі Рожден обрав Іванну Гончарук, але побудувати стосунки з нею йому не вдалося.

Рожден Анусі замовчує війну, яку Росія розпочала проти України, а його сторінка у Instagram узагалі недоступна. Це може свідчити, що він перебуває на території країни-агресорки чи веде свою діяльність там. ЗМІ писали, що на 2022 рік у Рождена було заплановано чимало концертів в Росії.

Нiкiта Добринiн, "Холостяк"-2019

Чи не наяскравішим "холостяком" за усі сезони шоу був телеведучий і бізнесмен Нікіта Добринін. Адже саме він той, хто і справді знайшов своє кохання (нехай за декілька років воно і закінчилося) та побудував на деякий час родину. Його обраницею стала блогерка Даша Квіткова.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова одружилися у травні 2020 року. За рік у пари народився син Лев, а під час повномасштабного вторгнення Нікіта і Даша навіть встигли повінчатися на знак щирого кохання.

Однак на початку 2023 року подружжя оголосило про розлучення. Причини такого рішення вони довгий час замовчували, але обом було непросто. Зараз екскохані підтримують зв’язок через спільну дитину.

Максим Михайлюк, "Холостяк"-2020

У попередніх сезонах "Холостяка" ведучі, музиканти, хореографи, бізнесмени, менеджери, спортсмени та представники інших професій намагалися знайти своє кохання. А от у ювілейному 10 сезоні творці проєкту по-справжньому здивували прихильників вибором головного героя.

Ним став американський пілот українського походження Максим Михайлюк. Відкритість та привабливість привернула увагу учасниць проєкту, які ще трохи і готові були битися за чоловіка. Перемогу здобула Даша Ульянова, але надовго стати "коханням усього життя" їй не вдалося. За декілька тижнів Михайлюк зізнався, що мав інтимні стосунки з іншою учасницею проєкту.

Згодом Максим закрутив стосунки із моделлю Дашею Хлистун. У квітні 2021 року у них народилася донечка Аріана. А лютому 2024 року - син.

Михайло Заливако, "Холостяк"-2021

Підприємець Михайло Заливако став одинадцятим "холостяком". Він теж хотів знайти справжнє кохання на проєкті, створити сім’ю і обрав для цього Анну Богдан, яка, власне, була переможницею серед 29 дівчат. Пара не приховувала своїх почуттів – багато часу проводила разом, подорожувала та навіть планувала весілля. Але у червні 2022 року стало відомо про їхній розрив.

Після початку повномасштабного вторгнення Заливако публікував світлини на яких видно, що він перебуває за кордоном.

Алекс Топольський, "Холостяк"-2022

Головним шукачем кохання шоу "Холостяк-12", сезон якого вийшов вже під час повномасштабного вторгнення, став Алекс Топольський. Він - актор та підприємець, який виріс у Львові, але переїхав до США. Здебільшого працював як модель, знімався у кліпі відомої групи Fifth Harmony Worth it, який зібрав мільйони переглядів.

Серед усіх претенденток Топольський обрав собі фотомодель Катерину Лозовицьку. Але й ці стосунки тривали недовго. Здається, від фіналу шоу Алекс так і не знайшов своє кохання. Згодом він узагалі зник з радарів прихильників. Дівчата-ексучасниці узагалі ставили під сумнів успішність Топольського.

Зараз, судячи з Instagram "ексхолостяка", він перебуває на Балі, де час від час публікує особисті світлини.

Олександр "Терен" Будько, "Холостяк"-2024

Після двох років мовчання шоу "Холостяк" знову повертається на екрани. І у новому сезоні своє кохання шукатиме 27-річний герой, доброволець, ветеран війни, який внаслідок поранення втратив нижні кінцівки, Олександр Будько з позивним "Терен". Творці програми не стали довго тягнути інтригу, а оголосили його ім’я і розпочали збирати заявки.

Терен ще місяць тому заявляв, що готовий стати новим Холостяком

Терен ще місяць тому заявляв, що готовий стати новим "Холостяком"

У перший день понад пів тисячі дівчат зголосилися на участь і таким чином "поклали" сайт каналу СТБ. Сам же Олександр зізнавався, що не прагне знайти ідеал. Головне для нього в обраниці – внутрішній світ, який захоплюватиме. Терена цікавлять розумні та прогресивні дівчата і, звісно, з почуттям гумору.

До того ж, як казав Сашко Маші Єфросиніній, втрата ніг не вплинула на його інтимне життя.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів