"Згораю з сорому": Блейк Лайвлі після звістки про хворобу Міддлтон публічно вибачилася за насмішку над нею

23 березня, 14:27

Після зникнення з публіки принцеси Вельської Кейт Міддлтон у мережі почали будувати конспірологічні теорії, чому вона не з'являється на людях. Хтось говорив, що вона зробила пластику, інші стверджували — їхній шлюб з Вільямом на межі розриву через коханку принца.

Палац навіть спробував заспокоїти громадськість, коли опублікував фото до Дня матері. Проте це викликало ще більше запитань, користувачі розгледіли на світлині фотошоп, тож Міддлтон довелося просити вибачення, що одразу стало мемом.

Через це фото користувачі соцмереж накинулися з критикою на палац та Кейт
Через це фото користувачі соцмереж накинулися з критикою на палац та Кейт
Фото з офіційного Instagram принца та принцеси Вельських

Але після відвертого відеозвернення, у якому принцеса розповіла про свій рак, користувачі соцмереж пожалкували про те, що гуморили про неї останні тижні. Серед них й відомі люди.


У своєму Instagram 36-річна американська акторка Блейк Лайвлі щиро вибачилася перед Кейт за свій допис, у якому жартувала про фотошоп.

"Я впевнена, що сьогодні всім байдуже, але я відчуваю, що маю це визнати. Я зробила дурний допис про "невдалий фотошоп", згораю з сорому сьогодні. Я перепрошую. Я шлю любов і бажаю всього найкращого, завжди", - написала Блейк.

Нагадаємо, на діагноз Кейт Міддлтон вже відреагували король Чарльз ІІІ, принц Гаррі та Меган Маркл.

Підтримав Кейт й її молодший брат Джеймс.

Як відомо, на захист Кейт Міддлтон стала її двійник. Вона закликала людей припинити "божевілля" і зазначила, що принцеса - публічна особа, але не публічна власність.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів