Сердючка, Горбачова, Фреймут, Кондратюк та інші: де зараз та як виглядають ведучі популярних шоу нульових. Фото

20 вересня, 07:00

"СВ-шоу", "Мелорама", "Підйом" – ці та інші телешоу здобули величезну популярність у нульових. Не винятком стали і їхні ведучі.

ТаблоID розкаже, де зараз мовчазна Геля, яка була співведучою Вєрки Сердючки. Куди зникла Ольга Горбачова? Та чи повернеться Сергій Притула до роботи на телебаченні? Усе найцікавіше – далі.

Андрій Данилко та Радміла Щоголева ("СВ-шоу")

Наприкінці 90-х – початку нульових на українських телеекранах з’явилася передача "СВ-шоу". Її ведучими були провідниця Вєрка, яку втілював Андрій Данилко, та її мовчазна подруга Геля, яку грала Радміла Щоголева. У невимушеній атмосфері СВ-вагону вони спілкувалися на життєві теми з українськими та іншими тогочасними зірками.

СВ-шоу

Геля і Вєрка у своїх образах

Фото з мережі

У травні 2002 року вийшла остання програма "СВ-шоу". Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки продовжив музичну кар’єру. Замість Гелі її вірним сценічним напарником стала мама, яку досі грає Інна Білоконь.

У 2007 Сердючка здобула друге місце на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення". У 2015 році Вєрка в ролі камео з’явилася у американському комедійному фільмі "Шпигунка". Згодом подейкували, що Сердючка припиняє свою діяльність, але й досі виступає на сцені.

Щодо Радміли Щоголевої, то вона на певний час зникла з радарів. У 2021 році акторка дала інтерв’ю, де розповіла, як припинила роботу з Данилком. План піти з тандему у неї зрів давно, коли Вєрка почала активно проявляти себе, як співачка, а Гелі поруч не було місця.

Переломним моментом стала операція – Радмілі вирізали апендицит. Тоді вона не змогла особисто поговорити з Андрієм, а передала інформацію концертному директору. Однак на її думку, Данилко образився на неї, сприйнявши все, як зраду.

Геля з СВ-шоу
Після усіх перипетій Радміла Щоголева продовжувала роботу в кіно. Разом із чоловіком вона виховує двох дітей

Ольга Горбачова ("Мелорама")

У 1996 році розпочав свою роботу телеканал "Інтер", а трохи згодом в його ефірі з’явилася оригінальна програма про музику та співаків "Мелорама". Спочатку її ведучим був Влад Ряшин, а у 2002 році стала Ольга Горбачова.

Ольга Горбачова в Мелорамі

Шоубізнес нульових неможливо уявити без "Мелорами"

Скріншот

Саме Горбачова однією з перших знайомила глядачів із залаштунками шоубізнесу та розповідала свіжі новини. Бекстейджі з концертів, зйомки кліпів, прем’єрна рубрика для співаків-початківців – усе це було в "Мелорамі". Та у 2007 році програма припинила своє існування. Як говорила Ольга, її "попросили піти".

У 2006 році Горбачова розпочала свою співочу кар’єру під псевдонімом Арктика. У 2010-му вела ранкову програму на М1 разом із Андрієм Кузьменком. Починаючи з 2015 року Ольга активно веде семінари, де, зокрема, значну роль приділяє стосункам та призначенню жінки.

Ольга Горбачова зараз

Тепер не новини шоубізнесу, а тренінги веде Ольга Горбачова, живучи з чоловіком і доньками в США

Ігор Кондратюк ("Караоке на майдані")

Чи не найдовше ТВ-шоу, яке виходило на українському телебаченні - "Караоке на майдані". Воно протрималося в ефірі 20 років, виходило на трьох провідних каналах та стало одним із найбільш рейтингових в Україні. Його незмінним ведучим та співавтором проєкту був Ігор Кондратюк.

Караоке на майдані з Ігорем Кондратюком

Ранок неділі починався з караоке

20 січня 2019 року вийшов останній випуск програми. У цей період Кондратюк продовжував свою продюсерську кар’єру. Крім того, паралельно з "Караоке" він створив проєкт "Шанс". У 2009 році Ігор був суддею шоу "Україна має талант". Він продюсував співака Віталія Козловського, з яким досі має невирішений конфлікт через права на пісні.

Ігор Кондратюк Караоке на майдані

Тепер Ігор Кондратюк "проводить" благодійне "Караоке", збираючи кошти на підтримку наших військових

Наталія Могилевська і Андрій Кузьменко ("Шанс")

"Шанс" – музичний телепроєкт, який був продовженням "Караоке на майдані". Учасники, які перемагали в "Караоке", автоматично отримували шанс попрацювати із найкращими продюсерами, стилістами, хореографами та іншими членами творчої команди, і за один вечір стати справжньою зіркою. Ведучими та тренерами цього проєкту були Наталія Могилевська та Кузьма Скрябін.

Могилевська і Кузьма в Шансі
Скріншот

Наталія Могилевська майже 30 років тому розпочала співочу кар’єру і стала всенародною улюбленицею. Вона брала участь у шоу "Танці із зірками", була продюсеркою "Фабрики зірок" та тренером "Голосу. Діти". Останні два роки активно розвиває свою акторську кар’єру, створюючи авторські вистави. Удочерила двох дітей.

Співачка Наталя Могилевська

Тепер Наталя Могилевська щаслива матуся

Ім’я Андрія Кузьменка тісно пов’язане із гуртом "Скрябін", де він був фронтменом. Крім цього співак активно знімався на телебаченні, зокрема, вів власний хіт-парад "Гаряча сімка", програму "Шиканемо". Співак видав дві власні книги та був співпродюсером гурту "Пающіє труси" разом з Володимиром Бебешком. 2 лютого 2015 року загинув в ДТП.

Андрій Скрябін Кузьменко

Андрію мало б виповнитися 47 років

Фото з мережі

"Підйом"

Ще одним популярним шоу нульових був "Підйом", що виходив 15 років на "Новому каналі". За цей час змінилося чимало ведучих, але ми розповімо про основних.

Першопрохідцями "Підйому" були Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов. У 2001 році їх визнали найпопулярнішою телевізійною парою.

Маша Єфросиніна і Юрій Горбунов

Ось так тоді виглядали ведучі

Фото з мережі

З 2008 року ведучими "Підйому" стали Сергій Притула, Ольга Фреймут, Олександр Педан.

Педан, Притула, Фреймут Підйом

Легендарна трійця

Маша Єфросиніна

Можна сказати, що саме "Підйом" дав поштовх до розвитку телевізійної кар’єри Маші Єфросиніної. Після вона взяла участь у десятках проєктів, як ведуча та член журі. Зокрема, у 2005 році Єфросиніна вела "Євробачення" та третій сезон "Фабрики зірок". Брала участь у проєкті "Танці із зірками" та навіть знімалася у фільмах – зіграла маму у новорічній комедії "Пригоди S Миколая".

Маша Єфросинна нове фото

У період роботи в "Підйомі" Маша важила на 10 кіло більше і була не задоволена своєю формою. Але зараз, у 45 років вона пишається своїм виглядом

Останні роки Єфросиніна активно розвиває власні ютуб-проєкти та знімала в тандемі з Олею Поляковою шоу "Дорослі дівчата".

Юрій Горбунов

Програми "Нового каналу" зробили ще більш популярним і Юрія Горбунова. у 2006 році він почав роботу у проєкті "Сніданок", який виходить на 1+1, відтоді є ведучим найрейтинговіших програм. Горбунов вів "Танці із зірками", "Смакуємо", "Зірка плюс зірка". А у 2018 році - "Шоу Юри".

Крім цього ведучий знявся у десятках популярних фільмах та серіалах, наприклад, "Скажене весілля", де до того ж виступив, як продюсер.

Сергій Притула

До того, як Сергій Притула потрапив на телебачення, він розпочав свою роботу з радіо, де придумав собі псевдонім "Сірий". У 2006 році став резидентом "Comedy Club UA". Після роботи у "Підйомі" Притула започаткував власні гумористичні шоу "Файна Юкрайна" та "Вар’яти". Він навіть пробував себе у політиці – був членом партії "Голос".

Після початку повномасштабного вторгнення Сергій Притула відновив активну роботу у своєму благодійному фонді та допомагає українським захисникам.

Сергій Притула

Своє повернення на ТБ Притула наразі виключає

Ольга Фреймут

До роботи у "Підйомі" Ольга Фреймут працювала на "5 Каналі" у міжнародному відділі та фешн-журналісткою "Сніданку 1+1". Найбільш відома програма за її участю як ведучої - "Ревізор". Згодом подібний проєкт виходив на 1+1 під назвою "Інспектор Фреймут". У 2018 році Ольга повернулася на "Новий канал" і взяла участь у шоу "Від пацанки до панянки". Згодом вийшла її програма "Шоу Олі" за адаптацією "Шоу Елен Дедженерес". Утім, американського успіху Фреймут повторити не вдалося.

Ольга Фреймут зараз

Тепер Оля має своє видавництво і називає цю справу своїм покликанням

Після початку повномасштабного вторгнення переїхала з дітьми до Великої Британії. Час від часу повертається до України, щоб провести "лекції з етикету".

Олександр Педан

Олександр Педан до роботи у "Підйомі" теж був зосереджений на гумористичній діяльності. Після став постійним ведучим "Нового каналу". У тандемах з колегами, зокрема Сергієм Притулою, вів популярні шоу, а його сольною роботою можна назвати проєкт "Інтуїція".

У 2016-му Педан разом із Дмитром Танковичем вів Національний відбір на Євробачення. Зараз Олександр продовжує роботу ведучого, знімаючись у популярному розважальному шоу "Хто зверху?".

Ведучий і шоумен Олександр Педан

Коли телебачення - вже невід'ємна частина життя

Катерина Осадча ("Світське життя")

"Світське життя" – найпопулярніша програма про зірок, яка з 2008 року виходила на каналі 1+1. Її незмінною ведучою є Катерина Осадча. Довгий час її фірмовою родзинкою були капелюшки. Відомо, що за час роботи у проєкті Катерина одягнула біля 700 головних уборів.

Ведуча Катерина Осадча

Фірмові капелюшки Каті знають усі

Фото з мережі

Крім цього Катерина Осадча була ведучою "Голос країни" та "Голос.Діти". У 2017 році стала членкинею журі реаліті-шоу "Модель XL". Ведуча у другому шлюбі з Юрієм Горбуновим, з яким виховує двох спільних дітей. Також у Катерини є старший син.

Нагадаємо, раніше ТаблоID розповідав про найвідоміших зірок естради минулого століття. А також показував переможців усіх сезонів проєкту "Шанс".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів