"Прагну зберігати натуральну красу": 39-річна Tayanna про альтернативу ботоксу, крем-фаворит та лайфхаки у догляді за обличчям

29 квітня, 13:00

Співачка Tayanna (вона ж Тетяна Решетняк), яка ретельно дбає про своє фізичне здоров'я у спортзалі та за медитаціями, розказала, як підтримує красу і молодість обличчя.

Спеціально для ТаблоID 39-річна виконавиця розповіла про б’юті-відкриття і звички, табу та фаворитів у догляді.

Тетяна відповіла на запитання щодо найбільшого відкриття в б’юті-сфері за останні роки:

"Моя б’юті-полиця – це справжнє різноманіття, де є і брендова косметика, і бюджетні засоби. Для мене важливо мати збалансований підхід у догляді за собою. Головне – якість та ефективність продуктів".


"Останнім часом я активно користуюся кремом від бренду Esse (вартість серії кремів стартує від 3000 гривень - ред.). Він став для мене справжньою знахідкою, без якої я вже не уявляю свій денний догляд", - додала вона.

фото з instagram

А от абсолютне табу для Tayanna – це уколи ботоксу, які спотворюють натуральність обличчя.

"Хоча цей метод популярний серед багатьох, але я прагну зберігати свою натуральну красу. Тому я обираю більш екологічні методи догляду за собою, які підкреслюють мою природну красу та індивідуальність", - зазначила вона.

Решетняк запевняє, що не шкодує про жодні зроблені процедури краси:

"Здебільшого мій догляд складається з регулярної чистки обличчя та легких процедур, спрямованих на підтримку здоров'я моєї шкіри".

Tayanna також перелічила три найважливіші правила у догляді за собою.

"Перше – пити багато води. Вона зволожує, освіжає і очищує наш організм. Друге правило – спорт. Кожне тренування заряджає мене енергією та позитивом, надаючи моєму тілу гнучкість і силу. І, звісно, третє правило – це радість", - порадила зірка.

За словами виконавиці, звісно ж, повномасштабне вторгнення вплинуло на її зовнішність, однак щоби не згасати вона шукає радощі в темні часи.

"Повномасштабне вторгнення має великий вплив на наше фізичне та емоційне самопочуття. Важливо знайти час для самої себе, для відновлення і підтримки свого здоров'я.

Стрес залишає свій відбиток, але з дбайливим ставленням до себе і звичкою шукати радість в найпростіших речах ми можемо подолати будь-які труднощі", - порадила Решетняк.

Тетяна розказала, як швидко приводить себе в форму перед важливими зйомками:

"Якщо треба швидко підготуватися, то короткі інтенсивні тренування та кілька хвилин бігу допомагають мені розігнати кров і зарядитися енергією. Також перед зйомками я займаюся йогою. Вона допомагає мені віднайти внутрішній спокій та розуміння зі своїм тілом".

У догляді за обличчям виконавиці допомагають спеціальні масажі:

"Хоча наразі я ще не впроваджую фейсбілдінг у свій догляд, проте масаж обличчя роблю. Знайшла пару цікавих відео на ютюбі, з яких взяла декілька вправ".

Головне в масажі для обличчя – це регулярність, - підкреслила співчака
"Головне в масажі для обличчя – це регулярність", - підкреслила співчака

Розказала Решетняк і про обмеження в харчуванні задля уникнення висипів та алергії.

"Я стараюся бути уважною до свого організму і слухати його потреби. Час від часу я обмежую певні продукти в харчуванні, щоб уникнути висипів. Намагаюся дотримуватися збалансованого режиму, що містить різноманітні поживні продукти.

Важливо знайти те, що підходить саме вам і вашому організму. Головне – це слухати своє тіло та перебувати у гармонії з ним, тоді краса і здоров'я будуть завжди на висоті", - запевнила співачка.

Виконавиця дотримується правильного харчування, однак ніколи не відмовить собі в улюбленому смаколику

Виконавиця дотримується правильного харчування, однак ніколи не відмовить собі в улюбленому смаколику

Наостанок Tayanna порадила жінкам шукати початок краси дещо глибше, ніж зовні (в собі).

"Я вважаю, що найсильніша дієва порада – це жити з коханням і вдячністю. Коли ми обираємо любов, коли ми радіємо і робимо речі, які дарують нам щастя, це відображається на нашому вигляді та внутрішньому світі. Справжня краса починається з серця. Тож, кохайте, радійте і будьте вдячні – це моя порада для всіх", - закликала співачка.

Нагадаємо, раніше про догляд за собою і б’юті рутину також розказували: співачка Тіна Кароль, Злата Огнєвіч, Оля Полякова, Анна Трінчер, блогерка Валерія Крук, Даша Квіткова, Христина Остапчук, продюсерка Ірина Горова, журналіст Дмитро Гордон та гімнастка Ганна Різатдінова.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів