Нікітін, Коляденко, Дікусар та Ахмадов: усі гучні романи 54-річної Ірини Білик

29 травня, 07:00

Її серце ніколи не буває вільним. От і зараз співачка Ірина Білик зізналася, що закохана в одного дуже відомого чоловіка. Щоправда розповісти йому про це українська попдіва ще не наважилася і чекає, поки обранець сам здогадається про її почуття.

Чи переросте у щось більше ця історія? Адже Ірина Білик вже мала 5 важливих чоловіків у своєму житті. ТаблоID згадує усі карколомні романи артистки: від Юрія Нікітіна до Аслана Ахмадова.

Білик і Нікітін

20-річна Ірина Білик у 1990-х дала початок поняттю "український шоубізнес". Її партнером в роботі і в особистому житті був відомий тепер продюсер Юрій Нікітін.

"Я запросила його у своє життя. Я відкрила двері і сказала: заходь, будеш зі мною працювати", - розповідала артистка у програмі ЖВЛ.


Протягом наступних восьми років вони разом невтомно працювали. Нові пісні, концерти, тури, зйомки кліпів – зрештою молода Ірина Білик знемагала від утоми. Це бачили й батьки артистки. Зокрема, мама співачки – Анна Яківна – у 2011 році дала інтерв’ю, де сказала, що Нікітін змушував Білик так багато працювати.

Ба більше – цивільний шлюб, у якому жили Ірина та Юрій, геть не тішив батьків Білик. Але вони змирилися з цим. Мовляв, діти разом, працюють, і ті прикипіли душею до "зятя".

У 1998 році Ірина Білик розірвала особисті стосунки із Юрієм Нікітіним. У свої 28 років вона назвала себе "старою", та задумалася про справжню родину і дітей. Як згадував сам Нікітін, він запитував Білик, чи варто зараз, на піку кар’єри і популярності, йти у материнство? Згодом пара вирішила пожити окремо. Власне, це був кінець.

Однак, крапка в тандемі Білик-Нікітін була лише в особистих стосунках. Робочі вони розірвали аж у 2014 році.

"З 1 червня ми розірвали наші робочі стосунки. Ми любимо одне одного і працюємо в інших напрямках. Але концерти, все, що пов’язано з моєю музикою, піснями, іміджем, костюмами – все тепер на мені. Я люблю, щоб займалися тільки мною. А у Юри багато якихось проєктів, планів – я не зрозуміла. Я вирішила, що мені приділяється мало часу, уваги. Примхлива я жінка", - сказала співачка Катерині Осадчій.

Білик і Оверчук

Ні продюсер, ні співачка довго не холостякували. Юрій Нікітін закрутив роман із молодою телеведучою Ольгою Горбачовою, а біографія Ірини Білик поповнилася стосунками з манекенником Андрієм Оверчуком. У 1999 році вони навіть повінчалися у церкві, а Білик вперше одягнула білу сукню з пишним вельоном. Цікаво, що подружкою нареченої була якраз Горбачова.

Фото: з мережі

Того ж року Ірина народила сина-первістка Гліба. Але гра у щасливу родину довго не протривала. У 2001-му пара розійшлася через зради Оверчука.

Фото: з Instagram-stories Ірини Білик

Довгий час Білик самостійно виховувала сина. У 13 років хлопчик розповідав, що пишається своєю зірковою мамою, але не хоче використовувати її відоме прізвище для просування у кар’єрі.

"Я хочу, щоб мене оголошували просто - Гліб Оверчук", - говорив він у інтерв’ю.

У 2012 році Ірину Білик заскочили разом з Андрієм Оверчуком на одному світському заході. А вже за 10 років у своїх Instagram-історіях артистка зізналася, що не підтримує зв’язок із ексом. Натомість Гліб спілкується з батьком.

У 2012 році Ірину Білик заскочили разом з Андрієм Оверчуком на одному світському заході. А вже за 10 років у своїх Instagram-історіях артистка зізналася, що не підтримує зв’язок із "ексом". Натомість Гліб спілкується з батьком.

Фото: tochka.net

Білик і Коляденко

Здається, ці дві історії були певним затишшям перед справжнім буревієм. І його ім’я – Дмитро Коляденко. Спочатку хореограф знявся у кліпі Ірини Білик "Любовь. Яд".

А сам їхній роман закрутився у 2003 році і був схожий на сценарій італійської мелодрами: з биттям посуду і викиданням дивану у вікно, з різанням картин, концертних нарядів і навіть бійками. Причина тому – ревнощі чоловіка. Свої стосунки пара не соромилася виносити напоказ і навіть 20 років потому обговорювати подробиці.

Утім, закоханий по вуха Коляденко неодноразово кликав Білик заміж. Навіть ще раз освідчувався у 2019 році, коли Ірина була у шлюбі з Асланом Ахмадовим. Про нього ми поговоримо трохи згодом.

Щоразу хореограф дарував каблучки (від діамантової до дерев’яної), утім попдіва прикраси забирала, але відмовляла йому. Дмитро навіть називав її "Іра-динамо".

У 2006 році пара розійшлася, але далі часто перетиналася по роботі, навіть на відпочинок разом їздили. Поруч одне з одним Ірина і Дмитро дружили, а поодинці щоразу розповідали пікантні подробиці з особистого життя.

Так, у свіженькому інтерв’ю Славі Дьоміну Коляденко зізнався, що не спілкується з Білик від грудня минулого року. Він образився, що співачка поїхала у тур з іншим молодим артистом, хоч обіцяла це йому. Ба більше – у Ірини є претензія до екскоханого, що 15 років тому він її штовхнув, та пошкодила ногу і тепер досі має проблеми зі здоров’ям.

Незважаючи ні нащо, Коляденко досі вважає Білик королевою сексу

Незважаючи ні нащо, Коляденко досі вважає Білик королевою сексу

Фото: Instagram

"Треба ставити крапку, казати: "Дякую, я тебе дуже любив, люблю і буду любити, вибачай, але я пішов далі"", - твердо вирішив Дмитро, який і досі не зміг ні з ким побудувати міцних стосунків.

Білик і Дікусар

Одним танцівником зірка не обмежилася. Ірина Білик після Коляденка закрутила роман із молодшим на 15 років хореографом Дмитром Дікусаром. У 2007 році співачка взяла участь у популярному шоу "Танці з зірками", після якого й почалися їхні стосунки.

Остаточно пара зрозуміла, що "то є кохання" після святкування дня народження Білик. А вже у жовтні 2007 року вони організували весілля у Ріо-де-Жанейро. Звісно, за українськими законами цей "шлюб" не мав юридичної сили. Але чи стануть перешкодою якісь юридичні норми, коли вирують почуття?

Щоправда вирували вони недовго – протягом наступних трьох років. У 2010 році Білик оголосила про розрив із Дікусаром. Мовляв, вони віддалилися одне від одного. Крім того, тоді артистка зняла кліп зі скандальним російським так званим стилістом Сергієм Звєрєвим. За сценарієм вони навіть зіграли весілля на екрані.

Але крім піару, більшого нічого не було. Сама ж Білик підігрівала чутки щодо свого особистого життя. Зокрема, в інтерв’ю журналістам розповідала про коханця із Греції. А у 2011 році вона привселюдно цілувалася з регіоналом Владиславом Лук’яновим, але роман спростувала.

Білик і Ахмадов

П’ятим і єдиним офіційним чоловіком Ірини Білик був російський фотограф азербайджанського походження Аслан Ахмадов. Співачка побачила його в одній із програм і тієї ж миті вирішила: вона має з ним познайомитися. Через подругу Білик знайшла телефон Ахмадова і вночі зателефонувала йому.

"Коли ми з ним зустрілися, він запропонував зробити фотосесію. Каже: "Іро, я вас бачу шикарною жінкою. Ви ж дуже красива". В мене був шок такий. Мене красивою давно ніхто не називав. У мене як у мужчини: все піднялося", - відверто зізнавалася артистка Маші Єфросиніній.

Потім Ірина замовила кліп у Ахмадова на пісню "Devochka" і за два дні роботи виклала рекордні для себе 50 тисяч доларів. Спочатку артистка не думала про жодні стосунки, але мимохідь для себе відмітила, що це найкращий чоловік, якого вона зустрічала і від якого хоче другу дитину.

"Це космічна любов", - пояснювала Білик.

Ймовірно, пара побралася у березні 2013 року. Шлюб був зареєстрований в одному з київських РАЦСів. А у грудні 2015 року у пари народився син Табріз. Ірина Білик не приховувала, що через певні проблеми зі здоров’ям вона звернулася до сурогатної матері.

Утім, поповнення в родині не зміцнило її. Подружжя жило у різних країнах: Білик з сином – в Україні, а Ахмадов – в Росії. З часом Аслан все рідше навідував Ірину та Табріза. У 2021 році жінка вирішила поставити офіційну крапку у стосунках і подала на розлучення.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Аслан Ахмадов продовжив перебувати на території країни-агресорки. Білик зізналася, що не слідкує за життям "екса", а її син не має підтримки тата.

Зараз артистка віддає себе сину та роботі. Вона активно працює над своїм репертуаром. Зокрема, перекладає російськомовні хіти українською.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів