Від фанатки до дружини: як Катерина Репяхова підкорила на 29 років старшого за неї Віктора Павліка

27 травня, 07:00

58-річний український співак Віктор Павлік мав насичене особисте життя. Першою його дружиною була Лідія, у шлюбі з якою 40 років тому народився син-первісток Олександр. Другою обраницею артиста стала жінка на ім’я Світлана, яка народила Павліку єдину доньку Христину. Найдовше - понад 20 років - Віктор прожив у шлюбі з Ларисою Созаєвою. У пари народився син Павло, який помер після тривалої боротьби з раком.

Зараз Віктор Павлік у шлюбі із блогеркою, його фанаткою та концертною директоркою Катериною Репяховою. Вона на 29 років молодша за свого коханого, утім це не заважає їм будувати щасливу родину, в якій вже народився наймолодший син співака - Михайло.

Як Катерині вдалося підкорити головного українського "шикидима"? Чи відчувають вони той самий тиск різниці у віці? І які випробування проходять зараз? ТаблоID розкаже усі подробиці.

Черговий службовий роман

Весна 2019 року запам’яталася прихильникам Віктора Павліка шокуючою новиною – після 25 років шлюбу зі своєю третьою дружиною Ларисою Созаєвою він йде до молодшої майже на 29 років концертної директорки Катерини Репяхової.


Протягом чотирьох років вони приховували свій роман. І Павлік спочатку відверто говорив молодій коханці, що не кине дружину.

"Спершу він казав, що кохає дружину: і її любить, і мене любить. Що не піде", - розповідала в програмі "Зірковий шлях" у 2020 році Катерина.

Неймовірна історія кохання пари почалася багато років тому і стала доволі заплутаною

Неймовірна історія кохання пари почалася багато років тому і стала доволі заплутаною

Любов до Павліка у Репяхової розпочалася ще з дитинства. У 7 років разом із мамою вона відпочивала у Трускавці, і там уперше побувала на його виступі. Згодом пісні Віктора Павліка допомагали їй пережити нерозділене юнацьке кохання.

У програмі ЖВЛ дівчина пригадувала, як будучи студенткою прийшла на концерт пам’яті Миколи Мозгового, і там виступав Віктор Франкович Павлік. Наприкінці усім артистам подарували квіти, а йому – ні. Тому у Репяхової виникла ідея виправити цю ситуацію.

До речі, і далі чи не всі романтичні вчинки будуть саме за Катею. Бо цей відомий український співак вважається романтиком лише на сцені

До речі, і далі чи не всі романтичні вчинки будуть саме за Катею. Бо цей відомий український співак вважається романтиком лише на сцені

Найближчий концерт Павліка був у Миколаєві. Не вагаючись, вона поїхала туди і презентувала артисту величезний букет під час виступу. Ба більше – як згодом виявилося, вони навіть мешкали в одному готелі, а тому Катя вирішила дочекатися там свого майбутнього чоловіка.

Вони зустрілися у холі, довго говорили і обмінялися телефонами. Павлік накинув оком на молоду дівчину, хоч це була не перша його пасія. Декілька службових романів артист мав під час стосунків із Созаєвою і до Репяхової, про що сам відверто зізнавався.

Третя дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва та їхній спільний син Павло. Жінка зізнавалася, що знала про романи свого велелюбного чоловіка
Третя дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва та їхній спільний син Павло. Жінка зізнавалася, що знала про романи свого велелюбного чоловіка

Однак артиста непокоїла велика різниця у віці – молода обраниця легко могла знайти собі "18-річного Шварценеггера".

"Все в житті відносно. Я не бачу різниці між молодим чоловіком і Віктором. Не вірю що від хороших і коханих дружин йдуть. Я працюю над собою, щоб завжди бути йому цікавою. Він знає, що я самодостатня, можу за себе постояти", - відповідала на ці побоювання сама Репяхова.

Неоромантик у житті

Таємний роман набирав обертів. Катерина стала концертним директором Віктора. А остаточно розкрити свої стосунки довелося після одного концерту. У програмі "Світське життя" пара колись розповіла, що одна агенція замовила виступ Павліка. У райдері артиста був вказаний один номер на двох з Репяховою. Наступного дня це стало справжнісінькою сенсацією, і шила у мішку ховати вже не було як.

А от чи готувалася Катя Репяхова до ролі дружини Віктора Павліка?

А от чи готувалася Катя Репяхова до ролі дружини Віктора Павліка?

Співак прийшов до Лариси і відверто зізнався: почуття згасли і він йде. Тут вже, як він співав у своїй легендарній пісні, "ні обіцянок, ні пробачень". Жінка бурхливо на це відреагувала, і майже два роки в мережі розгоралися справжні батли між колишньою і нинішньою. Але повернемося до того, що ж далі розповість ця історія одного кохання.

Як неодноразово у своїх інтерв’ю зізнавався Павлік, це лише на сцені він романтик. А у житті – неоромантик. Це означає, що красивої пропозиції руки та серця не було. Пара таємно розписалася 29 травня 2020 року. Вони були лише удвох, як зізналася Катерина 10 червня (день, коли мало відбутися весілля, але його перенесли через карантин) у своєму мікроблозі в Instagram.

Скромна сукня, корсет якої, за словами Каті, допомагав шнурувати чоловік, бо нікого, крім фотографа, у цей день не було

Скромна сукня, корсет якої, за словами Каті, допомагав шнурувати чоловік, бо нікого, крім фотографа, у цей день не було

Все це дійство відбувалося під час важкої хвороби другого сина Павліка Павла – він боровся із онкологією. Тому в мережі були коментарі геть не з привітаннями молодят.

Вже наступного року новоспечене подружжя готувалося стати батьками. Для Віктора Павліка син Михась став четвертим нащадком.

"Я поганим батьком був. Весь час на гастролях. Дітей не бачив і не виховував. Я відчуваю всередині душі, що діти були обділені з точки зору батька. Мами за всіх мам – вони виховували дітей. Вони (діти – ред.) виросли чемні, культурні. Я думаю все попереду – бути хорошим батьком. Хоч я вже тричі дідусь і тут онуків рідко бачу", - зізнавався він у 2021 році в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Віктор Павлік і його дружина вітають сина у своїй родині

Віктор Павлік і його дружина вітають сина у своїй родині

У червні 2021 року у Павліка народився третій син. Як і планували, дитину назвали Михайлом. Для багатодітного татуся перший місяць, зокрема, виявися справжнім випробуванням.

"Я ще звикаю. Переживаю неймовірні емоції: ніжність і тривожність одночасно", - зізнавався артист.

Інші діти Віктора Павліка привітали свого зіркового татуся із поповненням

Інші діти Віктора Павліка привітали свого зіркового татуся із поповненням

"Малиш" і "Зая"

Різниця у віці, а тим паче майже у 30 років, є великим випробуванням для будь-яких пар, що б вони не розповідали публічно. Павлік й раніше не приховував, що може посперечатися із молодою дружиною. У нього здебільшого бере гору характер, а у Каті – мудрість, коли треба просто змовчати.

"Ми радимося. Катя не каже в наказовому тоні. Вона знає, що зі мною так не можна. Нас об’єднує спільна любов до роботи. Вона марить своїм блогерством і вона мій менеджер, концертний директор, 6 років працюємо. Роблячи мені концерти помітно було, як вона навчалася і різко виправляла помилки.

Підпитка відчувається від молодої дружини. Кров з молоком. Я відчуваю, що спілкуючись, знаходячись біля неї – це все мені додає сил і енергії. На 45-47 років відчуває себе", - розповідав співак Славі Дьоміну.

Молода дружина не дає засумувати

Молода дружина не дає засумувати

Вдома подружжя називало одне одного "заєю" та "малишом". А от публічно Репяхова називає благовірного лише Віктором Франковичем.

"Добре, що я залишила своє прізвище. І мене не називають Катя Павлік. Це норм. Віктор Франкович старший за мене, ми у різних категоріях і я це показую. Так, я називаю його Віктор Франкович. Багато людей це не розуміє. Я показую, що він – легенда, корифей. Це нормально, що я є приставкою. Мене це не бентежить", - пояснювала свою роль Катя.

Ба більше - дівчині подобалося бути непомітною. Хоч і для блогерської діяльності, якою наразі займається Репяхова, це було не зовсім на користь

Ба більше - дівчині подобалося бути непомітною. Хоч і для блогерської діяльності, якою наразі займається Репяхова, це було не зовсім на користь

Але був момент, коли вона таки хотіла поставити крапку у стосунках. Сталося це під час конфлікту з Ларисою Созаєвою. За словами Репяхової, чоловік захищав саме колишню дружину.

Нагадаємо, що одні з чвар розгорілися через кредит, який Павлік начебто виплачував за квартиру, придбану у шлюбі із Созаєвою. Потім Катя подавала до суду на Ларису через її публічні образи і виграла справу. Цю ідею першочергово співак не підтримував.

"Аргументація була, що вона свята і не може нічого поганого робити. І все, що б не відбувалося – вона хороша. Мовляв, вона цього не робила. Тому я подумала: скільки в цьому жити? Але якось само зійшло", - пригадувала Катя.

Мудрість допомогла? Чи "комфортна людина", якою вважає себе Репяхова. У 2023 році вона розповіла, що колишньої дружини "більше немає в їхньому з Павліком житті".

За її словами, зараз чоловік – її надійна опора. І навіть, якщо колись вони не будуть разом, то точно залишаться хорошими друзями.

До слова, колись циганка наворожила Павліку, що у нього буде п’ять шлюбів. Коли наступний – питання часу?

Фото: Instagram

"Немає шлюбного контракту. Немає поки що ділити – ще не нажили. Якби в мене було багато часу, хороший юрист, багато грошей, нерухомості – я б це зробила. Але він мене без грошей не залишить. Я бачу зараз, як він ставиться до колишніх, своїх дітей – готовий все віддати", - додавала ще декілька сімейних інсайтів Катя.

Зараз родина Павліка і Репяхової переживає непрості часи. На початку травня Катя поділилася новиною про діагноз, який встановили їхньому дворічному сину. А сам Віктор Павлік днями пережив складну операцію на серці.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів