Полякова, Шуров, Джолі, Бекхем та Візерспун: хто із дітей схожий на своїх зіркових батьків. Фото

16 лютого, 14:15

Їм не потрібно шукати свого двійника, адже у них уже є діти. Машу Полякову повсякчас порівнюють із зірковою матусею Олею. Неймовірно схожа на свого батька і донька Ольги Сумської Анна. Справжню копію і подружку у вигляді доньки має Різ Візерспун.

ТаблоID розповість про дітей зірок, які схожі на знаменитих батьків. Як син Джуда Лоу Раффеті – точна його копія – вже впевнено наступає на п'яти татусю. Та чому ніхто не вірить у кулінарне майбутнє Брукліна Бекхема.

Оля Полякова та донька Маша

"На п'яти наступає нове покоління", - так днями 45-річна співачка Оля Полякова написала про свою 18-річну доньку Машу і порівняла схожі образи.


Маша Полякова – справжня копія зіркової мами. І не лише зовні. Дівчина вирішила повторити співочі досягнення Олі і теж пішла творчою стежкою.

У 16 років Маша дала свій перший сольний концерт у складі молодіжного гурту "Шви". Не усім сподобалася її творчість через декілька перчених слів у текстах пісень. Але Оля була у захваті і підтримала доньку, зазначивши, що та "у 100 разів талановитіша" за неї.

До речі, матуся завжди тримає оборону за свою доню. І навіть обіцяла "проклясти" хейтерів, які ніяк не вгамуються і шеймлять Машу у коментарях, зокрема, за її зовнішній вигляд.

Дівчина зізнавалася, що бути донькою відомої співачки непросто через постійне прискіпливе ставлення

Дівчина зізнавалася, що бути донькою відомої співачки непросто через постійне прискіпливе ставлення

Минулого року Маша Полякова повернулася з Великої Британії, де навчалася у музичному університеті BMus, і вступила до Київської консерваторії.

Ольга Сумська та донька Аня Борисюк

Як може "тиснути" відоме прізвище, знає не з чуток донька Ольги Сумської та Віталія Борисюка 21-річна Аня. Її зіркові батьки мають успішну акторську кар'єру, натомість дівчина в дитинстві терпіла булінг від однолітків та була геть невпевненою у собі.

Аня дуже схожа на своїх батьків

Аня дуже схожа на своїх батьків

Сумніви продовжувалися і після вступу до театрального вишу – дівчина вирішила продовжити акторську династію. Але Аня змогла опанувати себе, побороти навіяні комплекси і вже зараз разом із мамою виходить на одну сцену.

Аня Борисюк разом з Ольгою Сумською у виставі За двома зайцями

Аня Борисюк разом з Ольгою Сумською у виставі "За двома зайцями"

Дмитро Шуров та син Лев

Ще одне покоління, яке наступає на п'яти, але вже музиканту Дмитру Шурову – його 21-річний син Лев. Чоловіки схожі як дві краплі води - як зовні, так і в професії.

Родина Шурових - на кого більше схожий Лев?
Родина Шурових - на кого більше схожий Лев?

Ще підлітком Лев почав займатися музикою, грав у рокгурті і вже тоді записував сольні альбоми. Як зізнавався зірковий татусь, вони люблять проводити час разом і він вважає привілеєм бути батьком.

Зараз, судячи з Instagram-сторінки Лева, він перебуває у Великій Британії та продовжує займатися музикою.

Олена Кравець та донька Маша

47-річна акторка Олена Кравець має трьох дітей. Найстарша 20-річна Марія зараз неабияк схожа на свою матусю. Але на екранах, як донька Полякової, з'являється геть не часто. Утім, нещодавно у свіжоствореному сімейному подкасті Олена та Маша зустрілися та обговорили ті питання, які давно боялися поставити одна одній.

Між ними вийшла добра душевна розмова, що свідчить про гарні стосунки між мамою та донькою. Цікаво, Маша Кравець не обрала стежку наслідування Олени, як наші попередні герої. Вона займалася танцями у стилі фрістайл та цікавиться піаром.

Різ Візерспун та донька Ава

Справжня копія своєї мами, 47-річної акторки Різ Візерспун – 24-річна Ава Елізабет Філліпп. Нещодавно вони засвітилися та Тижні моди у Парижі, відвідавши показ Fendi.

Дівчата полюбляють проводити час разом
Дівчата полюбляють проводити час разом

Різ народила Аву від акторка Раяна Філліппа. Дівчина феноменально схожа на свою зіркову матусю. І є для нею справжньою подружкою. Візерспун якось зізнавалася, що їй подобається, коли її плутають з Авою. Так вона відчуває себе молодше.

Модні та красиві мама з донькою

Модні та красиві мама з донькою

Джуд Лоу та син Рафферті

Де Джуд, а де Рафф? Так одразу дуже важко відгадати хто є хто на світлинах, адже ці чоловіки схожі, немов дві краплі води.

51-річного актора Джуда Лоу легко можна сплутати з його 27-річним сином Рафферті, який є старшим із семи його дітей. З дитинства Рафф тяжів до творчості і любив грати у п'єсах. Чоловік розумів, що його неминуче порівнюватимуть із зірковим татусем, та попри це він вирішив ризикнути і займатися тим, до чого лежить душа.

Рафферті Лоу грав Олівера Твіста у сучасній інтерпретації, а наприкінці січня вийшов серіал "Володарі повітря" за його участю. Він розповідає про авіацію часів Другої світової війни. Продюсерами стрічки стали Стівен Спілберг та Том Хенкс.

Анджеліна Джолі та Шайло Джолі-Пітт

Увібрала в себе найкращі риси обох своїх батьків 17-річна Шайло Джолі-Пітт.

Шайло – перша біологічна дитина Джолі та Пітта. З дитинства вона перебуває під прицілом фотокамер, а тому зіркові батьки намагалися ізолювати її від надмірної уваги.

Шайло любила вбиратися у хлопчачі речі і просила називати її Джоном чи Пітером. Анджеліна та Бред навіть консультувалися у відповідного спеціаліста з приводу її ймовірної трансгендерності. У 16 років дівчина поголила майже під "нуль" своє волосся.

Цікаво, що під час шлюборозлучного процесу Джолі та Пітта і їхнього змагання за опіку над дітьми, Шайло пристала на бік матері. Подейкували, що вона навіть відмовилася від прізвища Пітт.

Девід Бекхем і син Бруклін

Копією своїх зіркових батьків називають 24-річного сина Вікторії та Девіда Бекхема Брукліна. Він – найстарший серед чотирьох дітей зіркового подружжя.

Бруклін схожий водночас і на маму, і на тата

Бруклін схожий водночас і на маму, і на тата

Писали, що він пробував себе у моделінгу, був фотографом, кухарем та "стилістом", за що його підколювали у мережі. Брукліна вважають "золотим нащадком" відомої родини і тому йому не потрібно хвилюватися про якусь роботу.

Зараз Бруклін знайшов себе у родині. У 2022 році він одружився з донькою мільярдера, актрисою Ніколою Пельтц. Вони провели розкішну церемонію. Від початку Нікола активно влилася до родини Бекхемів і є почесним членом на усіх родинних святкуваннях.

У колі великої родини

У колі великої родини

Мілла Йовович та Евер Андерсон

Справжня маленька копія 48-річної акторки Мілли Йовович – її старша донька Евер Андерсон. 16-річна дівчина з 9 років встигла засвітитися на обкладинках модного глянцю. І вже знялася у фільмі про Пітера Пена, де зіграла головну роль Венді.

У день народження доньки Йовович тепло привітала її. Вона зізналася, раніше не знала, що таке любов, поки не народилася Евер. Вона робить її кращою і є справжнім другом.

У Мілли є гідне продовження - її донька Евер

У Мілли є гідне продовження - її донька Евер

Гвінет Пелтроу та донька Еппл

Майже одне обличчя – це точно про 51-річну акторку Гвінет Пелтроу та її 19-річну доньку Еппл Мартін.

Дві красуні: Гвінет та Еппл

Дві красуні: Гвінет та Еппл

Гвінет народила Еппл від колишнього чоловіка, фронтмена рокгурту "Coldplay" Кріса Мартіна. Зіркова родина нечасто публікує спільні фото, а сама Еппл має закриту сторінку у Instagram. Проте відомо, що вона працювала у крамниці одягу у свої роки вже сама себе забезпечує.

Дівчата люблять разом відпочивати
Дівчата люблять разом відпочивати

Акторка зізнавалася, що бути мамою цієї дівчинки – дар. А Еппл зазначала, що вона найкраща мама і жінка. Разом дівчата полюбляють відвідувати модні покази і вигулювати свої стильні образи.

Неймовірною схожістю зі своїм батьком-актором Венсаном Касселем вражає його 19-річна донька Дева. Нещодавно вона показала вишуканий чорний лук разом із мамою Монікою Белуччі. Ще одна татова копія – 24-річна модель Лілі-Роуз Депп, яка полюбляє позувати у яскравих костюмах.

Справжній син-кавалер у 58-річної акторки Елізабет Херлі. Днями 21-річний Деміен, який є копією своєї матусі, відвідав вечірку до Нью-Йорського тижня моди і вразив стилем. Як дві краплі води схожі між собою американська модель Сінді Кроуфорд та її 22-річна донька Кая Гербер. Вона теж, до речі, продовжує мамину справу.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів