Найвідоміші блондинки: як змінилися Ума Турман, Ніколь Кідман, Гвінет Пелтроу, Клаудія Шиффер та інші світловолосі зірки

30 травня, 07:00

У світі запроваджено дуже цікаве свято – день блондинок, який відзначають 31-го травня. І, як ви вже могли здогадатися, присвячене воно "світлим головам" цього світу.

Серед голлівудських зірок є чимало білявок. ТаблоID підготував чергову фотодобірку і покаже, як змінилися героїні фільмів та сцени, яких ми досі любимо. Розказуємо про Різ Візерспун, Уму Турман, Памелу Андерсон, Брітні Спірз та інших.

Різ Візерспун

48-річна блондинка Різ Візерспун за прикладом батьків хотіла стати лікаркою. Але у 7 років випадково отримала свою першу роль у рекламі, а у 14 – за компанію пішла з подругою на проби до фільму "Людина на місяці" і пройшла їх.

Різ має численні престижні кінонагороди, зокрема "Оскар", "Золотий глобус", "BAFTA", "Еммі" та інші. Найбільшу популярність їй принесли фільми початку нульових: "Блондинка в законі", "Між небом і землею", "Чотири Різдва", "Води слонам", а також серіали "Велика маленька брехня" та "Ранкове шоу".


До речі, декілька тижнів тому Візерспун анонсувала вихід серіалу-приквелу "Блондинка в законі", який розкаже про життя головної героїні Ел Вудс до вступу в коледж. Цікаво, хто може зіграти цю героїню?

Ось такою може бути прототип головної героїні приквелу. На фото ліворуч Різ 18 років

Ось такою може бути прототип головної героїні приквелу. На фото ліворуч Різ 18 років

Ума Турман

54-річна Ума Турман спочатку хотіла побудувати кар’єру фотомоделі. Але зйомки були нечасто, тому підробляла майбутня кінозірка посудомийкою, жила серед хіпі і навіть мала короткотривалий шлюб з Тімоті Лірі.

Справжню популярність їй принесла робота у фільмі "Генрі та Джун", а також співпраця із Квентіном Тарантіно. Ума стала справжньою улюбленицею режисера. До речі, за роль у "Кримінальному чтиві" Турман була номінована на премію "Оскар". Тоді вона трохи зрадила свій рідний колір волосся. Але в не менш культовій історії "Вбити Білла" повернула білі пасма.

Здається, Ума Турман геть не змінилася. От лише чубчик прибрала

Здається, Ума Турман геть не змінилася. От лише чубчик прибрала

Зараз Ума ще й багатодітна матуся - вона виховує трьох дітей.

Шарліз Терон

Ще одна знаменита блондинка - 48-річна Шарліз Терон. Вона мала досить непросте дитинство, яке пройшло в ПАР. Зокрема, у 15-річному віці пережила озброєний напад батька-алкоголіка. Тоді її мама, захищаючись, випадково застрелила його. Суд виправдав жінку і кваліфікував справу, як вимушену самооборону.

Вже за рік Шарліз перемогла на конкурсі краси, отримала річний контракт із модельним агентством. Вона хотіла стати балериною, але травма коліна змінила її плани. Так, на горизонті Терон з’явилося акторство.

Голлівудська акторка частенько змінювала зачіски і експериментувала з образами

Голлівудська акторка частенько змінювала зачіски і експериментувала з образами

Фото: Getty Images

Вона найбільш відома за фільмами "Адвокат диявола", "Могутній Джо Янг", "Дружина астронавта", "Монстр", за який отримала "Оскар" у номінації "найкраща жіноча роль", та інших.

Офіційно Шарліз Терон не була заміжня, але вона має двох названих дітей.

Шерон Стоун

66-річна Шерон Стоун теж спочатку дебютувала як модель. Щоправда у школі вона вважала себе "гидким каченям" і водночас була справжнім вундеркіндом: рано почала говорити, писати, у 5 пішла одразу до другого класу, а за 10 років – вступила до університету.

Значних успіхів на подіумі їй не вдалося досягти. Натомість кращою виявилася кінокар’єра. Справжній прорив стався після виходу фільму "Основний інстинкт", де Стоун мала головну роль. За роботу в стрічці "Казино" вона була номінована на "Оскар".

Відомі блондинки не змінюють колір волосся і не приховують сивину
Відомі блондинки не змінюють колір волосся і не приховують сивину
Фото: Instagram

Шерон тричі виходила заміж. У стосунках із Філом Бронштейном вона усиновила хлопчика Роана. А загалом у акторки є ще двоє прийомних дітей – Лерд і Квінн. До речі, Лерд днями відсвяткував випускний. Зіркова матуся прийшла привітати його.

Ніколь Кідман

56-річна Ніколь Кідман продовжує список найвідоміших білявок. Вона очолює список найвисокооплачуваніших зірок Голлівуду. А все почалося з балету. З дитинства Ніколь захоплювалася танцями. А у 15 років знімалася на телебаченні.

Першу популярність їй принесли роботи "Бангкок Гілтон" та "Мертвий штиль", які виходили у 80-х. Після молоду акторку запросили до Голлівуду і запропонували знятися у фільмі "Дні грому". Він став знаковим для Ніколь і в плані особистого життя, адже вона познайомилася зі своїм першим чоловіком Томом Крузом. У шлюбі Кідман не могла завагітніти, а тому пара взяла прийомних дітей. Після розлучення акторка знову вийшла заміж і зараз досі щаслива разом зі співаком Кітом Урбаном. У подружжя двоє спільних дочок.

Неперевершений золотий відтінок Ніколь зберігає й досі

Неперевершений золотий відтінок Ніколь зберігає й досі

Фото: Getty Images

Найбільш відомі фільми за участю Ніколь Кідман: "Бетмен назавжди", "Мулен Руж! ", "Холодна гора", "Перш, ніж я засну", "Сенсація" та інші.

Гвінет Пелтроу

51-річна Гвінет Пелтроу – яскрава блондинка, яка запам’яталася усім за участю у фільмах "Крик", "Емма", "Закоханий Шекспір", "Залізна людина", "Месники" та інших. У школі вона старанно вивчала історію мистецтв, але потяг до практичного кіно переміг.

Особисте життя зірки було не менш бурхливим. Гвінет перебувала у заручинах з Бредом Піттом. Потім вийшла заміж за музиканта Кріса Мартіна і народила від нього доньку і сина. За 10 років вони розійшлися. А в 2018-му Пелтроу вийшла заміж за продюсера Бреда Фолчака.

Гвінет для кадру експериментує, але у житті віддає перевагу простій укладці на довге волосся

Гвінет для кадру експериментує, але у житті віддає перевагу простій укладці на довге волосся

Фото: Getty Images

Брітні Спірз

42-річна Брітні Спірз була кумиром молоді нульових. Але її особисте життя затьмарило кар’єру, що зробило співачку, мабуть, найбільш обговорюваною у ЗМІ. Брітні відзначилася чималою кількістю романів, втратою опіки над власними дітьми, яких вона народила від Кевіна Федерляйна, публічними зривами та скандалами.

Її відправляли до психіатричної лікарні через наслідки алкогольної та наркотичної залежностей, тимчасово визнавали недієздатною. Зірка багато років перебувала під опікою свого батька, від якої звільнилася через суд.

Упс, як змінилася Брітні

Упс, як змінилася Брітні

Фото: Колаж ТаблоID

Зараз Брітні Спірз має неоднозначний стан. На своїй сторінці в Instagram вона публікує досить дивні танці – голі і з ножами. Після розлучення із Семом Асгарі вона влаштувала гучну вечірку з новим бойфрендом. Брітні – така Брітні, але не згадати цю білявку у добірці просто неможливо.

Гвен Стефані

54-річна співачка Гвен Стефані потрапила до світу музики завдяки старшому братові Еріку. Разом із друзями у 1986 році він заснував гурт "No Doubt" і запросив туди сестру. Гвен за деякий час зайняла позицію солістки.

Першу популярність музиканти здобули після третього альбому і безпосередньо пісень "Just a Girl" і "Don't Speak", які й досі займають свої почесні місця у поціновувачів попкласики. На початку нульових Гвен відправилася у сольне плавання. Її стиль виконання дещо змінився, а критики порівнювали її із "класичною" Мадонною.

Що помітно змінилося у зовнішності Гвен - брови

Що помітно змінилося у зовнішності Гвен - брови

Фото: Getty Images

Стефані навіть встигла засвітитися на великих кіноекранах. Зокрема, знялася у фільмі Мартіна Скорсезе "Авіатор".

Памела Андерсон

56-річна білявка Памела Андерсон здобула гучну популярність завдяки серіалу "Рятувальники Малібу" і отримала своє звання секс-символа. Але починала вона з роботи викладача фізкультури.

Одного разу Андерсон стала обличчям однієї пивоварної компанії. А на початку 90-х потрапила на обкладинку чоловічого журналу Playboy. Відтоді її популярність не згасала, а примножувалася.

Не менш бурхливим було і її особисте життя. Памела не з тих, хто приховує свої романи. Так, вона була у шлюбі з рок-музикантом Томмі Лі, народила від нього двох дітей. У ЗМІ писали, що Андерсон терпіла побиття. Після зірка ще зо 5 разів виходила заміж.

А от Памела Андерсон не хоче змінювати брови-ниточки

А от Памела Андерсон не хоче змінювати брови-ниточки

Фото: Getty Images

Зараз Памела Андерсон насолоджується своїм віком. Вона віддає перевагу натуральній красі без косметики і навіть зізналася, що фарбує свої біляві пасма звичайною фарбою "з коробочки".

Клаудія Шиффер

53-річна супермодель Клаудія Шиффер розпочала свою кар’єру у 1987 році. У нічному клубі її помітив директор одного з агентств, і вже незабаром зірка опинилася на обкладинках ELLE та показах Chanel.

Загалом за усю свою кар’єру Шиффер майже 1000 разів з’являлася на обкладинках глянцю. Її називають однією з найбагатших жінок у Німеччині.

Особисте життя білявки не таке насичене. У 2002 році вона вийшла заміж за продюсера Метью Вона і народила трьох дітей.

Майже 30 років минуло, а супермодель знову впевнено крокує подіумом. Але уже без чубчика
Майже 30 років минуло, а супермодель знову впевнено крокує подіумом. Але уже без чубчика

Нагадаємо, ТаблоID раніше писав про акторок найпопулярніших ромкомів – дивіться, як вони змінилися від моменту зйомок до зараз.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів