Від "маленької бджілки" до пишногрудої попзірки: як змінювалася Аліна Гросу. Фото

29 серпня, 07:00
Співачка Аліна Гросу

Гросу Аліна Михайлівна, 29 років

З трьох років співачка Аліна Гросу підкорює сцену. Її пам’ятають за образом "маленької бджілки", про яку вона співала ще дитиною. Але з часом як репертуар, так й імідж артистки змінився.

ТаблоID покаже дитячі фото Аліни Гросу, її експерименти з кольором волосся та стилем. Чи справді в її житі мали місце пластичні операції? Яких ритуалів краси дотримується зірка? Та чому одного разу вирішила перейти на "світлий бік", перефарбувавшись у білявку? Хутчіш дивитися!

Аліна Гросу в дитинстві

Співачка Аліна Гросу народилася у Чернівцях. Її мама працювала медичною сестрою, а батько був інженером. Пізніше він заснував власний бізнес та став місцевим депутатом. Як пригадувала сама Гросу, спочатку її родина жила скромно, і вона потрапила на сцену аж ніяк не завдяки грошам батька.


Аліна Гросу в дитинстві

Яскравий образ маленької Аліни

З дитинства Аліна була творчою дитиною. У свої три роки вже брала участь у конкурсі "Міні-міс Україна", який підкорила співами. Так її помітила попдіва українського шоубізнесу Ірина Білик і стала сценічною "хрещеною мамою" маленької артистки.

Співачка Аліна Гросу в дитинстві

В дитинстві Аліна була кучерявкою

Аліна Гросу дитяче фото

У 5 років вже знімалася у кліпах

Мала Аліна Гросу

Ну і була дуже стильною малою

Коли Гросу було 8 років, родина переїхала до Києва. Там дівчинка розпочала професійну музичну діяльність: писала сольні альбоми, брала участь у популярних музичних конкурсах. А у 2008 році відправилася у свій перший всеукраїнський тур.

Аліна Гросу з Іриною Білик

Зі своєю "хрещеною" мамою. До речі, Білик і справді є хрещеною, але молодшого брата Аліни

Фото: ТаблоID

Підліток Гросу і зміна іміджу

Час = дорослішання, от і репертуар Аліни Гросу повільно змінювався, а вона епатувала глядачів у найкращих традиціях шоубізнесу. Коли артистці було 13 років, вона приголомшила перформансом у стилі майже порнографічного садо-мазо. Юна співачка постала у шкіряному костюмі та осідлала оголеного чоловіка.

Аліна Гросу на оголеному чоловіку

Бджілка Аліна Гросу вже була немаленькою

Фото: ТаблоID

Згодом Аліна намагалася виправдатися, мовляв, знати не знала, що таке буде. Адже на репетиціях постановка виглядала інакше. Але то був початок.

Аліна Гросу 13 років

Тоді Аліні було усього 13 років

Фото: ТаблоID

У 2010 році Гросу екстерном закінчила престижну київську гімназію та вступила до московського ВДІКу. Як сама запевняла – на загальних засадах. У той період вона не лише зосередилася на акторській кар’єрі, але й кардинально змінила імідж. Співачка схудла та перефарбувалася у темний колір, чим помітно додала собі років.

Аліна Гросу брюнетка

Але форми Аліна вигідно підкреслювала завдяки одягу

Аліна Гросу у 2014 році

Макіяж відповідав тогочасним тенденціям

У свої 18 Гросу могла змінити і особисте життя. Вона отримала пропозицію від старшого на 7 років кавалера, утім відмовила – навчання та кар’єра передусім. Натомість знову вдалася до експериментів з іміджем. Напередодні 19-річчя вона "відкрила нову сторінку".

Аліна Гросу нова зачіска
Аліна зробила модне фарбування, додавши світлі пасма
Фото: пресслужба артистки

Більш яскравою була наступна сторінка, коли Гросу вчергове проекспериментувала зі своїм волоссям та перетворилася на білявку. Як вона пояснювала, це було необхідно для ролі у кіно. Але зміна кольору вплинула і на характер зірки – вона стала "більш тендітною та милою", говорила Аліна.

Та не тільки колір волосся Гросу тоді обговорювали в мережі. Аліна помітно схудла, і обличчя її теж трохи змінилося. Тому подейкували про пластику. Сама ж співачка спростувала це, пояснюючи роботою над собою, але не хірургічним втручанням.

Аліна Гросу блондинка

Змінився носик артистки? До речі, у 2021 році вона розповідала про свій догляд за обличчям, запевняючи, що немає жодних уколів ботоксу. Що вже говорити про пластику?

Під критику підпала і тогочасна творчість Гросу. Певний час вона співпрацювала з продюсерським центром Григорія Лепса і потроху перетворювалася на попсову співачку в стилі російської естради.

Відверті образи та зміна імені

У 2017 році розпочинається черговий етап у кар’єрі та стилі Аліни Гросу. Вона розриває співпрацю з Лепсом та випускає нові денс-хіти. У кліпі на пісню "Хочу я баса" співачка "розпрощалася з усіма нормами моралі". Своїми відвертими образами вона хотіла показати, що вже доросла дівчинка.

Аліна Гросу Хочу я баса

Аліна Гросу пісні випускала регулярно. Як і змінювала свій образ

Фото: Instagram

На своїй сторінці в Instagram Аліна теж публікувала досить відверті світлини. Але деякі користувачі не оцінили належно такий стиль, порівнюючи його із порнодівою. "Чим старше, тим більше вульгарності", - писали ті.

До речі, раніше Гросу зазначала, що з кожним роком не почувається дорослішою, а просто серйознішою. Вона вже не та маленька дівчинка, яка що б не заспівала – виглядала б мило та чарівно. А тому треба працювати. І епатувати.

Добре, що у таких розкутих образах Аліна не приходила на навчання. У 2014 році вона залишила навчання у російському ВДІКу, а у 2017-му в Києві вступила на факультет журналістики.

У 2018 році співачка знову змінила свій імідж. Вона вкоротила довгі коси і зазначила, що відчуває себе молодшою. Тоді ж Аліна взяла сценічне ім’я GROSU.

Аліна Гросу змінила зачіску

Аліна завжди тримає себе у чудовій формі. У чому секрет?

Гросу не приховувала, що може дозволити собі щось зі шкідливої їжі, але потім тиждень відпрацьовує свої "гріхи" – так і тримає себе у формі.

2018 рік ознаменувався для Гросу не лише ребрендигом іміджу, але й репертуару. Вона почала випускати більш ліричні пісні та епатувати неочікуваними образами, наприклад, католицької черниці.

Аліна Гросу стала черницею

Як вам стиль?

Фото: пресслужба артистки

А у 2019 році зміни нарешті дісталися і особистого життя співачки. До цього вона підігрівала чутки про нареченого. Як виявилося, ним став Олександр Комков, з яким артистка зустрічалася 4 роки.

Аліна Гросу та Олександр Комков

Перший чоловік Аліни Гросу. Тоді на весіллі зірка змінила аж 4 сукні і пофарбувалася у холодний блонд

Але щастя тривало геть недовго. Восени 2020 року Аліна підтвердила, що розійшлася зі своїм чоловіком. Ба більше – проблеми в їхніх стосунках почалися одразу після весілля. Олександр хотів експериментів, а Гросу – стабільності.

Співачка Аліна Гросу 2020 рік

На початку 2020 року Аліна знову змінила колір волосся - як вам такий?

Сучасна Гросу

2021 рік Гросу розпочала з роботи. Навесні вона випустила сьомий альбом, а восени поїхала у всеукраїнський тур.

Аліна Гросу з дредами

Тут Аліна з афронарощуванням, бо відрощує своє волосся

Тоді ж артистка знову інтригувала змінами в особистому житті. Російський актор Роман Полянський спочатку з’явився у кліпах Гросу, а потім разом з нею на відпочинку. Пара уникала прямої відповіді на питання "чи пара вони" і казала просто: "відповідь очевидна".

Аліна Гросу і Роман Полянський

Роман Полянський і Аліна Гросу розійшлися під час повномасштабного вторгнення

Наприкінці 2022 року Гросу уперше виїхала за кордон. Наразі вона перебуває в Лос-Анджелесі, де "підвищує акторську та вокальну кваліфікацію". Зірка ділилася зі своїми підписниками подробицями "не мажорного" її життя там.

Аліна Гросу показала своє волосся

Звісно зірка не забуває про свій імідж. Тут Аліна вже зі своїм волоссям. Вона показала, як воно добре відросло після усіх стрижок та фарбувань

Аліна Гросу без макіяжа

Гросу не боїться показати себе без мейку та фільтрів. Натомість її прикрашає дуже миле ластовиння

Фото: Instagram
Аліна Гросу нова зачіска

Тут артистка знову трохи змінила колір волосся

Аліна Гросу свіжі фото

Зараз зірка вірна своєму блонду і довгим косам

Нагадаємо, 8 червня Аліна Гросу відзначила 29-річчя. Раніше співачка заінтригувала появою таємничого нареченого.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів